likeBalaton.hu | 2022.08.22. 08:00
Csak pár nap, és újra hőség lesz
Nem fogunk fázni ezen a héten sem, és a hét második felére igazi strandidő, hőség lesz.

Hőséget, igazi strandidőt szeretnél? Csak néhányat kell aludni és visszatér, úgyhogy érdemes kihasználni a hűvös éjszakákat és a kellemes nappali hőmérsékletet.

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A nyugati tájakon inkább eső, záporeső; míg a Dunától keletre főleg zivatarok lehetnek. Felhőszakadás is előfordul. Az északkeleti szél megélénkül. 20 és 30 fok között változik a hőmérséklet – a keleti területeken lesz melegebb.

Kedden nyugaton borongós, keleten a napsütés mellett gomolyfelhős időre számíthatunk. Már csak elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. 21 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a reggeli párásság megszűnése után napos, gomolyfelhős idő várható. Délután főleg a keleti területeken fordulhat elő zápor, zivatar. Visszatér a nyári meleg: délután már 25-32 fok lesz.

Csütörtökön a sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség valószínű. Az északkeleti szél csak néha élénkül meg.

Pénteken és szombaton sok napsütésre, igazi strandidőre van kilátás sok napsütéssel. Csak néhol lehet frissítő zivatar, zápor. 30-34 fokos meleg valószínű. Gyenge lesz a légmozgás.

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva