Szaniszló Hajnalka | 2019.08.22. 17:00
Cserpes Laura a Balatonnál forgatott – EXKLUZÍV KÉPEK!
Exkluzív képek a balatoni forgatásról kattintás és görgetés után.

Nyár, Balaton, szerelem… Cserpes Laura legújabb dala és klipje mindezt elhozza az arra vágyóknak. Az énekesnő a Te lehetnél című szerzeményéhez olyan helyen forgatott videót, mely igen fontos szerepet tölt be az életében.

A Te lehetnél című dal, és a hozzá kapcsolódó klip több szempontból is fontos szerepet játszik Cserpes Laura életében. A dalt Somogyvári Dániellel közösen szerezték, a szöveget pedig szintén Laura jegyzi. A klip helyszíne is egyértelmű volt, csakis olyan környezet jöhetett szóba, amely fontos szerepet tölt be Laura életében.

– A Balatonon forgattunk, ez a hely ugyanis nagyon fontos számomra. Gyermekkorom óta rengeteg időt töltök itt nyaranta, most végre összeköthettem a munkát és a kikapcsolódást. Főleg Badacsony környéke áll közel a szívemhez, ez a vidék egészen lenyűgöző. Az apró borospincék, a csodálatos kilátás, egészen mesés. Mindig ámulatba ejt, hogy Magyarország milyen gyönyörű, rengeteg kincset rejt, csak észre kell venni a szépségeket – mesélte Laura.
A csodálatos hangú énekesnő azonban mostanában egyre kevesebb időt tud kedvenc helyén tölteni, hiszen karrierje a fővároshoz köti.

Fotó: hivatalos sajtófotó

– Szerencsére rengeteg munkám van, sok mindenen dolgozom. Hamarosan egy új oldalamat mutatom majd meg a közönségnek, amit már nagyon várok. A színpadon legközelebb talán már nem csak énekesnőként láthatnak majd, egy nagyon különleges eladásnak köszönhetően – tette hozzá Cserpes Laura.

A Margaret Island is most forgatott a Balatonnál, itt tudod megnézni.

Balatonakalinak saját videóklipje is van, csekkold!

4tress is a Balatonnál forgatta a legfrissebb videóját, láttad már?

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: hivatalos sajtófotó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva