2019.08.05. 11:00
Máris ezrek imádják Balatonakali klipjét
Nem mindennapi módját választotta turisztikai látványosságai népszerűsítésének Mencshely, illetve a tőle csak néhány kilométerre fekvő kedvelt nyaralóhely, Balatonakali.

Weber Zsolt, azaz Kecsap Százezerszer című dalának videoklipjében tűnnek fel megyénk két kistelepülésének látnivalói.

Kecsap szép helyszíneket keresett legújabb klipjéhez és a Halom-hegyi Kossuth-kilátó, amelyről egyedülálló panoráma nyílik a Balatonra, valamint a Nivegy-völgyre, illetve a balatoni élményeket szállító Akali kiváló helyszíneknek bizonyultak. Mindezekre a szépségekre is alapozva készült el a videoklip a Százezerszer című dalhoz, amely Ember Péter zeneszerző, Diramerján Artin szövegíró és Kecsap közös szerzeménye. Érdekessége még, hogy Alapi István az Edda zenésze szólógitározik benne.

Kecsap szerint a klip fogadtatása felülmúlta a várakozásokat Fotó: Kecsap Music

A klipet, amelyben feltűnik a helyi bor és a mencshelyi csipke is, egy júliusi hétvégén forgatta a stáb a Halom-hegyen és a Vulkán tanösvényen. A történetben szereplő fiatal pár Varga Gergely és Diramerján Dóri pedig végiglátogatja még Balatonakali nevezetességeit: az új főteret, a strandot és a csúszdát is a történet során. Kecsap elmesélte azt is, hogy a dal fogadtatása messze felülmúlta a várakozásait, néhány nap alatt közel négyezren kerestek rá a klipre.

Kiderült az is, hogy a zenész és csapata a forgatást is nagyon élvezte. A gyönyörű panorámát kínáló Kossuth kilátónál egy mencshelyi szakács jóvoltából még finom paprikáskrumplit is ebédelhettek. Balatonakaliban pedig elkapta őket az igazi, utánozhatatlan balatoni feeling a strandon töltött órák során.

Weber Zsolt Kecsap a Kossuth kilátóban ( részlet a Mencshelyen forgatott klipből )

Kiemelte azt is, hogy a videóval a fiatalok figyelmét szeretné felhívni arra, hogy inkább a szép hazai tájakat keressék fel, a külföldi utazások helyett. Mencshely és Balatonakali önkormányzata anyagilag is támogatta a klip elkészültét, cserébe – a nyári slágernek köszönhetően – sokan megismerhetik a két település látványosságait és helyi értékeit.

Forrás: Molnár Sándor/ veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva