Szaniszló Hajnalka | 2019.11.30. 17:00
Rangos díjat nyert az 50 éves balatonfüredi Hotel Marina
Dobogós helyen végzett az Év szállása versenyen az 50 éve üzemelő balatonfüredi Hotel Marina. A szálloda a szakmai zsűri rangsorában ért el harmadik helyet.

A Hotel Marina idén 50. születésnapját ünnepelte. Strandja az idei szezonra egy óriási gyermek élménymedencével bővült, a kikapcsolódást az all inclusive pihenési lehetőség és a Bubbles Club program kedvezményei segítik, amelyek nagyon népszerűek voltak az idei szezonban is a családos utazók körében. A fejlődés nem áll meg: a Hotel Marina, a továbbiakban is fejlesztéseket tervez annak érdekében, hogy a vendégek számára minél teljesebb szolgáltatást nyújtson.

A 11 emeletes szállodát 1967-ben kezdték el építeni, átadása után pedig gyorsan népszerű lett. A Mányoki László által tervezett épület, Balatonfüred első toronyháza. A vízpart és a saját strand az első pillanattól vonzotta a hazai és külföldi turistákat, azóta pedig a családok egyik legkedveltebb szállodájává vált – írja a veol.hu.

A Szállás.hu által meghirdetett versenyben népszerűségi, minőségi és szakmai díjakkal is jutalmazták a legkedveltebb és legjobb szálláshelyeket, ebben a versenyben az 1-3 csillagos hotelek szakmai listáján szerezte meg a 3. helyet a Marina.

Nyitókép: Bauer Sándor / Fortepan

Összeállította: Szaniszó Hajnalka

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva