Szaniszló Hajnalka | 2020.12.07. 14:00
Doktor Balaton: izgalmas infók a sorozatról + képgaléria!
A Balaton-felvidéken játszódó, Doktor Balaton című új sorozat középpontjában a gyógyvíz áll, de tartogat szerelmet, titkokat, izgalmakat is. Most megmutatjuk a szereplőket és mindent, amit megtudtunk róluk.

Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2. A „magyar Dallas” történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy balatonfelvidéki településen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katát, Gula Pétert és Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

A legendás színészházaspár, Voith Ági és Bodrogi Gyula együtt játszanak a sorozatban

A 86 éves színészlegenda, Bodrogi Gyula Duska bácsi karakterét formálja meg a sorozatban. A balatonmeggyesi életművész, Leó nagyapja, aki a felesége halála után sokáig volt egyedül, de pár évvel ezelőtt beleszeretett Cili nénibe, hamarosan bemutatkozik és kiderül, milyen szerepe van a Balatoni település életében.

Bodrogi Gyuláról még több infót találsz, ha itt keresgélsz.

Voith Ági és Bodrogi Gyula a Doktor Balaton című sorozat szereplőiként
Fotó: TV2

A sorozat főszereplője Mészáros András imádja a verseket

Mészáros András, a sorozat főszereplője. A való életben a családjában szinte mindenki mérnök, ő azonban határozottan a színészi pálya felé fordult. Már az általános iskola harmadik osztáláyában is versmondó versenyeken szerepelt és mindig ő kapta a közönségdíjat. Gimnáziumi évei alatt már színjátszó szakkörbe járt és akkor már végérvényesen eldőlt a sorsa: a színművészetin kötött ki és azóta is ez az élete. A Doktor Balaton címszerepe nagyon izgalmas számára.

– Mind a tempója, mind pedig az, hogy hogyan egyeztessem össze a napi forgatésokat a magánélettel. Ritmust, fegyelmet és koncentrációs készséget is ad a sorozatban való szereplés és a forgatás – nyilatkozta a színész a TV2-nek.

Szerelem, megcsalás és titkok – ez mind része a sorozatnak és ha nem elég az impozáns szereplőgárda és az izgalmas sztori: még Pumped Gabó is szerepel benne.

Horváth Alexandra Somosi Bettina karakterét formálja meg, akit csak Tinának szólítanak Balatonmeggyesen. A szülei panziójok a településen. Szerelme Leó, akivel elég viharos a kapcsolata, mert a férfinek kétes ügyletei, üzletei vannak, s ezzel a lány nem ért egyet és gyanússá válnak a történések. Belső küzdelmei is vannak ezzel kapcsolatban hiszen édesanyja és a falusiak is suttognak a háta mögött, hogy talán nem kellene együtt lennie Leóval. Kiderül a sorozat folyamán, hogy mi a titok a férfi körül!

Horváth Alexandra a Doktor Balaton című sorozat szereplőjeként
Fotó: TV2

Tenki Dalma már gyerekkorában is tudta, hogy a művészetekkel szeretne foglalkozni. A Doktor Balaton Krisztája szenvedélyesen szereti a színészi hivatást. Miskolcon kezdte a pályáját, egy kőszínházban dolgozott. Elárulta, hogy nagy fáradtan ment el a Doktor Balaton válogatójára és hogy végtelenül boldog volt, amikor megkapta ezt a szerepet. Kíváncsian várjuk, hogy milyen karaktert formál majd meg a sorozatban.

Bezerédi Zoltán hűséges színésznek vallja magát, de hogy ez mit jelent pontosan? Kaposváron dolgozott a színházban 23 évig, napjainkban pedig már 18 éve a Katona József Színház tagja. Azt mondja, hogy a szakma krémjétől tanulhatott a főiskolán, amiért ma is nagyon hálás a sorsnak. A sorozatban Laci bácsi karakterét formálja meg.

Hirtling István Károly karakterét formálja meg, aki egy magasrangú minisztériumi tisztviselő. Az előzetes információk szerint a főszereplő karakteréhez szorosan kapcsolódik majd az övé, de azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan milyen szálak fűzik a doktor úrhoz. Reméljük, hamarosan kiderül a sorozatból.

Itt már írtunk a sorozatról néhány izgalmas részletet, nézd meg!

Nézegess fotókat az összes szereplőről az alábbi képre kattintva!

 

Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva