2018.02.12. 16:42
Egyszerű és kézenfekvő: parkolás a reptéren
Szponzorált tartalom - A last minute utak mindig kalandosak, hiszen nincs idő hetekig tervezni őket. Mégis sokat tehetünk azért, hogy stressz nélkül induljunk el otthonról.

Sikerült egy kihagyhatatlan ajánlatot elcsípni? Utolsó pillanatban döntöttük el, hogy a hétvégén elutazunk pihenni? Mi sem izgalmasabb a váratlan elhatározásoknál, azonban a készülődés könnyen rémálommá válhat, ha nem vagyunk körültekintőek. Szerencsére ma már mindenki számára elérhető a reptéri parkolás, így legalább a logisztikai tervezéssel nem kell foglalkoznunk.

Az a sok apró részlet

Tengerparti nyaralás vagy dzsungeltúra – mindegy, milyen céllal utazunk, a csomagolási listánk hosszú lesz, a pakolásra szánható idő pedig rövid. A repülőjegy megvásárlása után számos apróságot kell még belezsúfolni a napba: biztosítás, pénzváltás, esetleges oltások intézése, az úti célnak megfelelő ruházat, tisztálkodó szerek, rovar- és fényvédelem beszerzése mellett másra gyakran már nem is jut idő.

 

Ne nehéz csomagokkal a kezünkben jusson eszünkbe megnézni, éppen jár-e a metró, merre megy a reptéri busz, vagy van-e szabad taxi a közelben! Sokkal nyugodtabb lesz a repülőtérre való kijutás, ha mi szabjuk meg az indulást, az útvonalat, és saját autónk kényelmét élvezzük.

Megfizethető, biztonságos, őrzött parkoló

A Liszt Ferenc Repülőtér kiválóan megközelíthető gyorsforgalmi úton, a terminál mellett pedig hatalmas reptéri parkoló várja az utazókat. Ne higgyük, hogy az árak az égben vannak: a különböző parkoló zónák, akciók és kiemelt ajánlatok között mindenki megtalálja a számára elérhető, és igényeinek legjobban megfelelő megoldást. Választhatunk a termináltól alig pár száz méterre vagy egy kényelmes, 10 pereces sétára eső parkolót, igénybe vehetjük az ingyenes busztranszfer vagy akár a helyi autómosó szolgáltatásait, parkolhatunk rugalmas érkezéssel és távozással, de foglalhatunk akciós, ám vissza már nem mondható konstrukciót.

A saját autónkkal való utazás mindig kényelmesebb, hiszen senkihez nem kell igazodnunk, ráadásul csomagjaink garantáltan nem vesznek el útközben. Ha pedig kiszámoljuk, hogy az otthonunk és a reptér közötti oda-vissza taxi ára mekkora összegre rúg, vagy ugyanezen a távon a tömegközlekedés milyen időigényes (és kényelmetlen a sok átszállás miatt), hamar kiderül, hogy a reptéri parkolás kifejezetten kedvező.

Megoldás csak egy kattintásra

Parkolónkat a legkényelmesebb módon, online is könnyen lefoglalhatjuk. A repülőtér honlapján részletes információt találunk minden egyes zónáról, a kalkulátorral azonnal össze is hasonlíthatjuk az árajánlatokat, majd pár kattintással véglegesíthetjük is a parkolást. Így nem marad már más dolgunk, mint még egyszer átszaladni a csomagolási listán, és lélekben ráhangolódni az utazásra. Dőljünk hátra, lazuljunk el, ez a last minute utazás a nyugalom szigete lesz!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva