2019.07.13. 06:00
Elcsábít, elvarázsol ez a balatoni szerelem
Egy csodás fénysugár ragyogja be a Balatont a felhők fölül... Böröczky Bulcsút rengeteg rajongó követi a balatoni régióban készített különleges látásmódú fotói, videói miatt.

Rendszeresen fotózza, videózza a Balatont, a parti településeket, a vitorlásokat, a természetet, a viharokat Böröczky Bulcsú a Drónnal a Balaton körül Facebook-csoport alapítója. Mutatjuk a legújabb, gyönyörű munkáit.

 

 

Óriási sikere volt a drónfotós különleges, „kitörő vulkán” badacsonyi fotójának is

– Olyan témákat is észreveszel, amit más nem. Senkitől nem láttunk még ilyen képeket, mint például a badacsonyi sorozat. Pedig a közösségi oldalakra szinte minden különleges kép felkerül, készítse profi vagy lelkes civil.

– Nem vagyok fotós. Ma már a drónfotózásból élek, de nálam is csak hobbiként indult ez az egész. Négy évvel ezelőtt a szomszédunkban nyaralt egy osztrák család, és a gyerek drónja véletlenül lepottyant a kertünkben. A tenyérnyi kis játékszeren ők mutatták meg, hogy mire is jó ez. Persze azonnal nekem is kellett egy. Drónnal repülni amolyan férfias játék, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, úgyhogy egy kezdetleges darabbal tanultam meg egyáltalán irányítani.

Itt olvashatod tovább a Bulcsúval készült interjút.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva