viharjelzés: Siófoknál 1
13°
22° 10°
DNY
1 km/h
2018.11.20. 21:07 Elismerés a balatonkenesei üzletasszonynak
Megosztom
Életmű-díjat vehetett át példamutató szakmai életútjáért Gyenge Katalin, a balatonkenesei Katica Pékség Kávé és Teaház vezetője.

Az üzletasszony nagy megtiszteltetésnek tekinti a díjat, ami annak köszönhető, hogy negyven éve a maximumra törekszik, és kitűnő csapat áll mögötte. Munkáját mindig hivatásnak tekintette, a hagyományok megőrzése mellett folyamatosan törekedett a megújulásra, az innovációra, amelyet kollégáival egyetértésben valósított meg.

Gyenge Katalin Életmű-díjat vehetett át Nagy István agrárminisztertől

Az üzem 1991-ben Pékmester Biscuits Kft. néven családi vállalkozásként kezdte meg működését, melynek irányítása a „ház asszonyának” Gyenge Katalinnak alkotókészségét tükrözi. A tradíciók, a hagyományok, az innovatív fejlesztések, az ehhez kapcsolódó környezettudatosság, a kultúra, a művészet és az egészséges életmód ötvözésével egy egészen új, a társai közt is különleges, nem a hagyományos értelemben vett péküzem nyitotta meg kapuit.

Az egyedi termékek forgalmazásával, tradíció- és hagyományőrzéssel, a szolgáltatásbővítéssel, az állandó minőségnöveléssel, valamint az egészségmegőrzéssel, a kikapcsolódás lehetőségével, a jó kedv és közösségformáló erejével törekszik a vásárlói kör megtartására és bővítésére.

 

 

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva