likebalaton.hu | 2020.08.06. 12:00
Elmarad a Keszthelyi Kilométerek
Találkozzunk inkább 2021 pünkösdkor, adták hírül a keszthelyi futóverseny szervezői, akik a bizonytalan járványügyi helyzet miatt nem tartják meg az őszre szervezett futást!

A szervezők először idén őszre halasztották a hagyományos pünkösdi futóversenyt, majd úgy döntöttek, hogy csak jövőre rendezik meg a hagyományos maratont, félmaratont és váltókat.

– Szeretjük az ölelést a puszit a pacsit, amikor találkozunk ismét, és szeretjük a rajtjánál a hering partit is, szóval a tömeget. De nem szeretjük a bizonytalanságot, mert a biztonságban sokkal jobban érezzük magunkat – adta hírül közösségi oldalán a futóverseny főszervezője, Bedő Beáta. – Nem szándékoztunk ide jutni, hogy le kelljen mondani a szeptemberi KKM-et és csalódást okozni futóinknak… de utáljuk a halogatást is. Az is látszik, hogy hibáztunk amikor a 2020-as 13. évi versenyünkre kitaláltuk ezt a fekete macska sztorit, ami jó nagy hülyeségnek bizonyult… mert a babona azért még mindig babona marad, lám nem is hozott szerencsét.

❤️ Szeretjük az ölelést a puszit a pacsit, amikor találkozunk ismét és szeretjük a rajtjánál a hering partit is, szóval…

Közzétette: Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton, váltók – 2020. július 23., csütörtök

 

Szóval, nem szeretnénk tele lenni megkötött szerződésekkel, kifizetett számlákkal, majd esetleg túl későn lemondott szeptemberi futóversennyel. Mindig is szerettünk reálisan állni a dolgokhoz, ezért reméljük döntésünkkel is megbízhatóságot sugallunk.

Így most akkor megvárjuk amíg lehet újból örömködni, hiszen a jövő pünkösdig már csak 10 hónapot kell várni és 243-at aludni.

A rajtlistánkban levő versenyzőink összes idei befizetése a jövő évi KKM-re lesz érvényes, majd februárban e-mailben keresünk meg mindenkit az esetleges versenyszám módosítások ügyében. Addig is gyűjtsétek szorgalmasan a kilométereket, hogy a kedvenc versenyszámodban indulhassatok Keszthelyen.
A biztonság kedvéért se fekete macska se 13-as szám nem lesz nálunk többé… mert mi a 14-gyel folytatjuk tovább… sőt tele leszünk jobbnál jobb parádés ötletekkel.
Köszönjük megértéseteket és találkozzunk inkább 2021. pünkösdkor a 14. ISKKM-en!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva