Szaniszló Hajnalka | 2019.08.01. 10:00
Follow the Flow és Muscle Beach a Plázson
Augusztus első hétvégéjén is irány a PLÁZS! A Scitec Muscle Beachen minden a testépítésről fog szólni, szombaton pedig érkezik a Follow The Flow.

A Follow The Flow szinte pillanatokon belül vált az ország egyik legnépszerűbb zenekarává, pedig a csapat csak májusban jelentette meg első nagylemezét. A Nem tudja senki máris aranylemez lett.

– Nagyon örülünk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy a lemezünk ilyen sikeres lett. Sok munkánk van benne, a szívünk-lelkünk beletettük az albumba, így igazán jól esik, hogy a közönség ilyen jól fogadta. Bár a formáció meglehetősen friss, mindannyian jó ideje dolgozunk a zeneiparban, így nem annyira ért váratlanul a siker. Próbálunk nem elszállni és azt hiszem, ez eddig sikerült is – meséli Szakács Geri, a zenekar frontembere. A csapat a májusi lemezbemutató után most szombaton a PLÁZSon is eljátssza új számait.

– Idén először lépünk fel a Plázson, és headlinerként a Balaton-parton, úgyhogy ez egy újabb lépcsőfok a karrierünkben. Esélyes, hogy már pár nappal a koncert előtt lemegyünk egy mini vakációra.

A plázsos Follow the Flow buli részletei itt!

A nagy slágerek mellett – elmondása szerint – a koncerteken a Porszem című daluk jön be a közönségnek legjobban az újak közül: – Talán ez a dalunk ért be a leggyorsabban a műsorba, érezni lehet, hogy egyre jobban ismeri és szereti a közönség. Ezen kívül folyamatos siker a Nem tudja senki, a Maradok távol, az Anyám mondta, ezek mindig a legsarkalatosabb pontjai a műsornak. Kíváncsian várjuk, hogy a Plázs közönsége mire fog a leginkább tombolni. Hamarosan kiderül.

A Follow The Flow után sem érdemes hazamenni, az Arénában ugyanis a Rock The City szolgáltatja majd az after partyt.

Még több infó a Rock the City-ről ide kattintva.

A pénteki napon a Plázs Balaton parti medencéjénél a Truesounds Music Terrace and Pool Partyn chillelhetünk a hét fáradalmai után. Az Arénában ezúttal is Metzker Viktória ütemeire bulizhatunk, akinek Ca$htag lesz az e heti vendége.

Metzker Viktória fellépésének részleteit itt találod.

Ha augusztus első hétvégéje, akkor Scitec Muscle Beach! Az izmok és az erősportok első és legnagyobb magyarországi szabadtéri fesztiválján rengeteg edzési lehetőség és verseny várja a testépítés szerelmeseit csütörtöktől egészen vasárnapig 3 napon keresztül. Ezrek mérettetik meg formáikat a különféle versenyeken, sztárversenyzőkkel fotózkodhatunk, de tippeket is kérhetünk a profiktól és edzés közben is megnézhetjük őket. Kimelegedés ellen a Scitec Fresh Bar biztosítja a frissítőket és persze a Balaton is komoly csáberővel bír egy meleg nyári napon.

Siófok a Balaton sportfővárosa, mutatjuk, hogy ez mit jelent, és hogy mit kell tudni a Muscle Beach-ről.

Fotó: a rendezvény hivatalos sajtófotója

Dobjátok le magatokat annyi hétvégén a Plázsra, ahányszor csak tudjátok, csakúgy, mint Majka, aki a jövő héten a Hősök-kel egy „ráadásduplázással” lepi meg lelkes rajongóit.

Egyébként tudtad, hogy Siófokon van a legtöbb koncert a Balatonnál? A többi település is brutál a rendezvények terén, nézd meg itt!

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: a zenekar hivatalos sajtófotója

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva