viharjelzés: Siófoknál 0
14°
13°
DNY
10 km/h
2019.07.12. 11:27
Eltűnt egy 9 és egy 17 éves lány Fonyódról
Szép Napsugár 17 éves és egy 9 éves kislánnyal, Ráduly Vanda Laurával együtt ma hajnalban tűnt el Fonyódról. Ha bárki látta őket, vagy tud róluk valamit, hívja azonnal a rendőrséget!

Ráduly Vanda Laura és Szép Napsugár egy fonyódi gyermekotthon lakói. Az idősebb lány nem először szökött el az otthonból, de most egy 9 éves kislányt is magával vitt.

2019. július 12-én hajnalban ismeretlen helyre távoztak, azóta nem adtak magukról életjelet, tartózkodási helyük ismeretlen. A felkutatásuk érdekében átfésülték a környéket, mindenkit kikérdeztek az állomások környékén, de eddig ez nem vezetett eredményre, a rendőrség ezért a lakosság segítségét kéri.

Szép Napsugár 17 éves, haja hosszú, szőke. Eltűnésekor fehér színű sportcipőt és tépett térdű farmernadrágot viselt.

Ráduly Vanda Laura 9 éves, barna, göndör hajú kislány.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányok tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva