2018.12.04. 15:00
Emeld az ünnep hangulatát, díszítsd fel a házad!
Az ünnepek alatt nagyon sokan ellátogatnak a balatoni víkendházba, főképp, ha az téliesítve van. A karácsonyi hangulatot feldobhatjuk csodás csillogó-villogó dekorációval is.

Mindig van új a téli nap alatt. Az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük a pávatoll színeit, a hópelyheket és a természetes anyagok térhódítását. Boncz Péter, a Praktiker szakértője tanácsokkal segít, hogy miképpen legyen hangulatos és trendi az idei karácsonyunk.

Meseszerű légiesség

Egyre ritkább a fehér karácsony… Viszont az otthonokba beszállingóznak a hópehely dekorációk, melyekkel megidézhetjük gyerekkorunk meghitt ünnepeit. A hópelyhek klasszikus, finom hatást keltenek. Illenek a modern enteriőrökbe és a vintage otthonokba is. Jól mutatnak az üvegdekorációkkal. Túrjuk fel a padlást a nagyinál, hátha találunk különleges formájú üvegeket, melyeket égőkkel, gyertyákkal és gömbökkel varázsolhatunk ünnepivé!

Fémes csillogás

Aki a modernitást kedveli, válassza a metálos csillogást! Glamúros, elegáns hatást kelt a bronz, arany és ezüst színek kombinációja. Akkor a legszebb, ha szerény mennyiségben alkalmazzuk, hiszen a minimál jelszava: a kevesebb több! A karácsonyfadíszekhez válasszunk stilizált, fémes dekorációkat is, melyek az ünnepi fényekben teljesednek ki igazán.

Madaras jókedv

A legszebb színkombinációkat a természet teremti. Például a pávák tollazatában uralkodó összhatást, a zöld, a kék, a barna, a lila és az arany harmonikus kombinációját. Ezt hivatott utánozni az idei karácsonyfa trend. Így a tűlevelek sűrűjében erőteljesek a zöldek, a kékek és a lilák. Figyelem: csakis kifinomult ízlésűeknek ajánlott, mert könnyen túlzásba lehet esni!

Egyre szebb műfenyők

A mai műfenyőket szinte csak illatuk hiánya különbözteti meg élő társaiktól. A legszebbek a minőségi szilikontüskés darabok, ezek hasonlítanak leginkább színben, megjelenésben, struktúrában élő társaikra. A Praktiker áruházaiban a legjobb minőséget találjuk.

Játékos fénykavalkád

Az emberek minőség iránti növekvő igénye és a kreativitás a fénytechnikai megoldásoknál is jellemző. Az idei sláger a wifis applikációval kapcsolható izzó, de menők a ledes gyertyák is. A Praktiker új kedvence a fáklyaizzó, mely természetes hatást kelt, mégis biztonságosabb, mint az élőtüzes fáklya. Előnye, hogy kültéren és beltéren is használható és biztonságos, mert nem melegszik fel az izzó burkolata.

Kincsek az erdőből

A természetes anyagok kombinálása, a zöld elemek, faágak, textilek és papírdíszek alkalmazása a fenntartható trendek közé tartoznak. Valódi gyertyákkal vonzó és élő hangulatot adnak az enteriőröknek.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva