2018.08.06. 11:17
Epres Panni nyári listája
A hűvös irodában azon elmélkedsz, hogy mindjárt vége a vakációnak, és még nem voltál nyaralni? Epres Panni kihagyhatatlan, de könnyen megvalósítható programtippjeivel vesd magad te is a hamisítatlan, nyári édes életbe!

Csobbanás egy hazai tóban: „Mi óriási Balaton-rajongók vagyunk, ha tehetjük, minden nyáron a parton lógatjuk a lábunkat. Imádunk úszni, jókat enni. A balatoni mártózás akár egy napra is jó választás, de Budapestről Velencei-tó tényleg csak egy ugrásnyira van, ráadásul a kutyánkat sem kell otthon hagynunk.”

Kerti grillezés a barátokkal: „Lelkes vendéglátóként minden évben alig várom, hogy beköszöntsön a jó idő, és a szabadban sütögethessünk a családdal és a barátainkkal. Igyekszünk minél több időt együtt tölteni, sütni-főzni, nagyon kedveljük az olasz ízeket, az olasz konyhát.

Futás kora reggel: „Nálunk a kánikula nem lehet kifogás a lustaságra! Persze vízisportok elkötelezettjeiként nem nehéz elviselni a hőséget – gondolhatnánk –, de én például nem szívesen mondanék le a futásról sem. Néhány kilométer korán reggel elképesztően felfrissít és kikapcsol.”

✌?️ #pipikmégalszanak #szeretekreggelfutni #nehézelindulni #deutána ? #mytime

A post shared by Epres Panni (@eprespanni) on

Hullócsillag-vadászat: „A legtöbben éjjel-nappal lesütött szemmel sietünk a dolgunkra, pedig izgalmas dolog néha az égre is néznünk! Ha a holdfogyatkozásról a felhős idő miatt le is maradtunk, egy „átlagos” nyárestén is fantasztikus látványban lehet részünk. Vonuljunk ki egy pokróccal a város szélére, és figyeljük az égboltot – hátha még egy kívánságunk is valóra válik.”

♥️4️⃣6️⃣ #ma46éves #őazéletem #egyikmindenem #benedeknévagyok

A post shared by Epres Panni (@eprespanni) on

Szabadtéri mozizás: „Szerintem megismételhetetlen hangulata van a szabadtéri filmvetítéseknek: az olasz kultúra szerelmeseinek kötelezőek a Fellini Kultúrbisztró Aperol moziestjei, ahol szerdánként csíkos napágyakba süppedve, egy pohár Aperol Spritz-cel a kezünkben olasz alkotásokat nézhetünk.”

Fotók: instagram

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva