likeBalaton.hu | 2020.07.03. 22:55
Érdi Mária megnyerte a Flottabajnokságot a Balatonon!
A tokiói olimpiára készülő magyar klasszis, Érdi Mária, az MVM Flottabajnokságon végzett az első helyen a Laser Hajóosztályban. Ezzel megnyerte idei második versenyét.

A balatonfüredi verseny zárónapján szélhiány miatt nem rendeztek futamot, így 6 futam után végeredményt hirdettek. Érdi Mária mögött Orbán Botond Máté végzett az összetett második helyén, megelőzve Kovács Attilát.

Érdekesség, hogy a Laser 4.7-es kategóriában Érdi Mária testvére, Érdi János is hajóba ült, aki végül a 38. helyet szerezte meg. Ebben a hajóosztályban Verebély Mátyás győzött Nagy Bendegúz és Szokody Olivér előtt.

(Fotó: Cserta Gábor/MVM SE)

— Nem így terveztük ezt az idényt, de gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül az élsportolók között. Mindenesetre nagyon örülök annak, hogy már a második versenyt is lezártnak tekinthetjük. A BYC-kupa után az MVM Flottabajnokságon is sikerült felállnom a dobogó legmagasabb fokára. Mostantól, ha a körülmények, valamint az egészségügyi helyzet engedi, szeretnék majd nemzetközi edzőtáborokban is hajóba ülni — nyilatkozta Érdi Mária, aki az MVM Zrt. támogatásával készül a jövő évi olimpiai játékokra.

Nyitókép: (Fotó: Cserta Gábor/MVM SE)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva