astronet.hu | 2022.12.19. 08:00
Éves horoszkóp 2023
Vajon mi vár rád az új esztendőben? 2023-as éves horoszkópunkból minden fontos részletet megtudhatsz! Erre készülj az új évben!

Kos 2023 éves horoszkóp

Szerelem

Párkapcsolatban élő Kos

2023-ban a párod több szabadságra és mozgástérre vágyik. Ezt hol csendesen, hol hangosan fogja követelni. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, ebből időről időre vita törhet ki, amit tragikusan élhetsz meg. Legkritikusabb időszak augusztus 27. és október 11. között lesz. Előtte és utána könnyebb megbeszélni, hogy ki mit szeretne. Emellett anyagi kérdésekben is meg kell egyeznetek. Különösen fontos lesz ez október végén és november első felében. Ha ezen a válságos időszakon túljuttok, akkor minden korábbinál erősebbé válik a kapcsolatotok!

Szingli Kos

2023 elején olyan emberrel találkozol, aki egy az egyben hasonlít rád. Ugyanazokért a dolgokért lelkesedtek, ugyanazok a dolgok dühítenek fel, és a többi, a sor szinte a végtelenségig folytatható. Ez a hasonlóság az elején rendkívül izgalmassá és vonzóvá teszi a másikat, de már májusra idegesítővé válhat. Ekkor döntés elé kerülsz: folytatod vagy befejezed az ismerkedést. Augusztus 27. után újabb kihívást jelent a párkapcsolat tolerálása és beengedése. Kérdés, meg tudod-e találni az egyensúlyt?

Karrier, pénz

2023 életed legsikeresebb éve lesz! Május 16-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába és bőséges bevételt hoz neked 2024 május végéig. A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget szimbolizál. Természetesen ez sem a „sült galamb”, vagyis tenned kell ahhoz, hogy mindez összejöjjön. Jupiter a túlzások bolygója is, ezért egyszerre hajlamosít arra, hogy ebben az évben a korábbiakhoz képest anyagiasabbá válj. Tanácsos lenne, ha nem mindent pénzben mérnél, így saját magadat sem. Az önértékelésed nem függhet attól, hogy mennyit keresel. Ez igazán nehéznek látszik október végén és november első felében. Mindeközben az állásod biztonságban van. Ám ha akarsz, decemberben feljebb léphetsz a jelenlegi helyen, vagy új munkahelyet is találhatsz, ahol jobban fizetnek.

Egészség
2023 március 7-én a Szaturnusz a Halakba lép, ami neked egészségügyi szempontból kihívást jelent. Fegyelmezettnek kell lenned, ha nem akarsz lerobbanni. Igyekezz megelőzni, hogy elázz, átfagyj! Ha vizes lesz a cipőd, zoknid, gyorsan cseréld le! Ez nem csak télen fontos. Lesz pár kellemetlen nap az év során: július 20., augusztus 2. és 22., szeptember 19., október 2. és 10. Emellett a táplálkozásodon kellene változtatnod. Jó lenne, ha több nyers zöldséget és gyümölcsöt ennél napi szinten. A hőkezelés drasztikusan csökkenti az élelem vitamin-, és ásványi anyag tartalmát, szóval lehetőleg ne fagyaszd le, ne főzd meg! Július 10. és augusztus 26. között tehermentesítened kellene az emésztőrendszeredet: egyél többször kevesebbet! Év vége felé közeledve kirobbanóan jó passzban leszel, ha ezeket betartod.

Bika 2023 éves horoszkóp

Szerelem

Párkapcsolatban élő Bika
2023 jól indul a számotokra, meglesz az összhang közöttetek. A február ugyanakkor azért lesz nehéz, mert mindketten mást akartok. Rugalmasak és nyitottak lesztek, de nem akarjátok teljesen feladni a saját véleményeteket. Márciusban jön az áhított közös nevező. Ez kitart a nyár végéig, amikor újból ketten két malomban őröltök. Több lehet az összekoccanás, ami ijesztően hat. November hozza el az igazi kibékülést, és teljes szeretetben, ölelkezve búcsúzhattok az évtől.

Szingli Bika
2023 januárjában olyan embereket vonzol be, akikkel azonnal meglesz az összhang, de már februárban kiderülhet, hogy mégse olyan ideális az összkép. Könnyen lemondhatsz a folytatásról. Ettől függetlenül márciustól biztató időszak indul el. Már lassabb és óvatosabb leszel, és sajnos nyár végén úgy érzed, hogy jogosan, mert egy nézetkülönbség végzetes hatással lehet a friss kapcsolatodra. Persze csak ha hagyod! A döntés most ugyanis a te kezedben van! Neked kell tudni, adsz-e még egy esélyt a folytatásnak. A bolygók szerint csak novemberre áll teljesen a helyére a lelki békéd…

Karrier, pénz

2023 elején mintha minden befagyna: nem tudsz továbblépni, nem kapsz esélyt, hogy megmutasd, mire vagy képes. Semmiképp se türelmetlenkedj! Sőt örülj neki, mert a jelenlegi szinten van még mit tanulnod. Ez egy „vihar előtti csend” jó értelemben, ugyanis márciustól új dimenziók nyílnak meg előtted. Májusban Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába, és elindul egy szerencsés 12 hónapos ciklus. Ezek után fogod megérteni, hogy miért volt érdemes várakozni, kivárni. Bele kell jönnöd az új helyzetbe, meg kell találnod a saját helyedet, stílusodat. Ez augusztusban már ígéretesnek látszik ígéretes konstellációk tükrében. A szeptember, az október és a december teljes elégedettségben talál téged, hiszen beérnek a kitartásod és szorgalmad gyümölcsei.

Egészség

2023 első négy hónapjában látszik, hogy mindent megteszel az egészségedért, és betartod az újévi fogadalmaidat: kevesebbet eszel, többet mozogsz. Ez meglátszik rajtad, ami elégedettséggel tölt el – és sajnos elbizakodottá is tehet. Május 16-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába, és nem csak szerencsét hoz, hanem túlzásokra is hajlamosíthat. Visszatérhet a féktelen étvágyad, és a vércukrod leesésekor elkezdhetsz falni. Ennek egyértelmű következménye a hízás lesz. Jupiter, a hedonizmus szimbolizálója az élvezetek hajszolására „akar rávenni”. Persze te ügyes vagy, és meg tudod indokolni, miért ettél meg még egy krémest. De a súlygyarapodásod komoly egészségkárosító. Két dolgot tehetsz: 1. A természetes cukrokat részesítsd előnyben, mint például a fruktóz, glukóz vagy a méz. 2. Semmiképp se hagyd abba a rendszeres testmozgást!

Ikrek 2023 éves horoszkóp

Szerelem

Párkapcsolatban élő Ikrek
2023 március 24-ig nehéz lesz veled, mert az Ikrekben járó Marstól türelmetlen és ingerlékeny vagy. Még jó, hogy a kedvesed szeret és ismer téged. De ezzel nem élhetsz vissza. Nyáron sem, amikor az utazásotok célpontját kellene eldönteni. Az is nehezítheti a dolgotokat, hogy az otthonotokra is kellene költeni. A megoldást együtt kell megtalálnotok. Ősztől gyermekvállalás vagy valamilyen más vállalkozás foglalkoztat. Ne feledd, ebben is közösen kell majd döntenetek!

Szingli Ikrek
2023 első negyedévében nincs olyan ember, aki követni tudna téged. Az Ikrekben járó Mars hatására úgy látod, hogy mindenki béna és lassú hozzád képest. Ilyen hangulatban nem sok sikerre számíthatsz, ha ismerkedni akarsz. Tavasszal változtatni szeretnél a külsődön, amivel látványosan fogod vonzani a jelentkezőket, de továbbra is válogatós leszel. Az, aki valóban megdobogtatja a szívedet, csak novemberben érkezik. Ő, hozzád hasonlóan, nagyon összetett személyiség, „kemény dió”…, de nagyon összepasszoltok!

Karrier, pénz

2023 meghozza azt az áttörést, amiért évek óta dolgozol. Március 7-én a Szaturnusz jegyváltása azt jelzi, hogy a következő években nem maradsz munka nélkül. Sőt, komolyabb pozíció vár rád több felelősséggel. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura nem csak azt jelenti, hogy eljött ennek az ideje, hanem azt is, hogy még fegyelmezettebben kell beosztanod az idődet. Ez különösen nagy kihívás lesz a számodra április 14-én, május 28-án, június 15-én, július 20-án, augusztus 2-án és 27-én, november 10-én, 23-án és 25-én. A magasabb pozíció, a nagyobb feladat fokozott összeszedettséget követel meg. Ez az elején nem lesz könnyű, de ha nem adod fel, akkor garantáltan belejössz. A nehézségek arra is megtanítanak, hogy segítséget kérj, erőforrásokat keress.

Egészség

2023-ban nagy amplitúdójú hullámzást fogsz tapasztalni az egészséged és a közérzeted kapcsán. A „hol fenn, hol lenn” azt jelenti, hogy hol fejest ugrasz az edzésbe (sokadszor), hol feladod idő-, és pénzhiányra hivatkozva. Hol kímélő étrendre állsz rá, hol tömöd magadba a tartósítószeres műkajákat. Szerencsés vagy, mert Szaturnusz március 7-től „vigyáz rád”, és nem engedi, hogy hatalmas hibát kövess el. A Szaturnusz a Halakba lépve azt javasolja, hogy igyál sok, tiszta vizet! Nem kell túl bonyolítani a dolgot: a szénsavmentes ásványvíz tökéletes választás. Persze, ha teheted, ne ásványvizet, hanem forrásvizet (springwater) vegyél! Ha nem akarsz cipekedni, akkor rendelhetsz a neten. Ezzel a tiszta vízzel kimoshatod a méreganyagok nagy részét a szervezetedből. Emellett sok séta, kirándulás az egészséged megőrzésének legjobb módja.

Rák 2023 éves horoszkóp

Szerelem

Párkapcsolatban élő Rák
2023-ban a párod külföldre akar menni, utazást, munkát, tanulást tervez. Ettől te megijedhetsz, mert nem látod sem aktuálisnak, sem kivitelezhetőnek. A kapcsolatotok veszélybe kerülhet, ha nem tudtok megegyezni. Június végén látszik csak a közeledés, kérdés, hogy nem lesz-e ez már túl későn? Meg kell vizsgálnod, hogy tudsz-e közös jövőt tervezni vele. A döntés a te kezedben van. Fontos, hogy ne a félelem legyen a motivációd ebben, és más témában sem!

Szingli Rák
2023-ban nem a párkeresés lesz a központi témád. Jobban izgat a továbbtanulás vagy valamilyen képzés. Emellett nagy álmod valósulhat meg. Évek óta tervezgetsz egy olyan külföldi utat, amit már többször el kellett halasztanod, vagy az is lehet, hogy nem mertél egyedül belevágni. Most találsz olyan társaságot, akikkel szívesen mennél. Ez egy sors fordító élmény lesz. Az út során megismerkedhetsz valakivel, akit neked szánta a sors. És téged neki…

Karrier, pénz

2023 május közepéig annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, nem bírod tovább. Könnyen lerobbanhatsz, amit jelnek fogsz fel. Jogosan. Nincs az a pozíció és pénz, ami megérné, hogy rámenjen az egészséged. Ezt te is tudod. Ha a jelenlegi helyen nem kapsz segítséget, akkor keresned kell másik állást. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked, ha változtatni akarsz. Május második felétől lenyugszanak a kedélyek. Az is lehet, új főnököt kapsz, aki sokkal megértőbb veled. Sőt az is lehet, hogy elküld egy olyan képzésre, ahol olyasmit tanulsz, ami megkönnyíti a munkádat. Ez a képzés új megvilágításba helyezi a saját megítélésedet is, és innentől a munkaerő piacra nagyobb magabiztossággal mersz kilépni. Szóval csak nyerhetsz vele. Vagyis menj!

Egészség

2023 március végéig úgy érzed, nincs elég erőd. Folyton futsz magad után, és nem éred utol magad, s emiatt többet betegeskedhetsz. Március 25-én Mars belép a Rákba, és innentől felpörögsz. Kérdés, hogy ezt mire használod. Ha továbbra is túl sokat dolgozol, és keveset pihensz, ha túl sokat aggódsz, és keveset kapcsolódsz ki, akkor semmi sem fog javulni. Fogadd meg, hogy rendszeresen szakítasz időt olyasmire, amit szeretsz! Keress magadnak hobbiz, mint például kertészkedés, kézimunka, fotózás, természetjárás, amihez kedvet érzel. Csatlakozhatsz a neten olyan csoporthoz, akik ilyesmiben járatosak. Találkozhatsz is velük, apró trükköket leshetsz el tőlük. Mindez fantasztikusan jó hatással lesz a közérzetedre, az egészségedre és végül a munkabíró képességedre is. November végén a hideg és/vagy a hormonháztartásod gondot okozhat. Ne legyints rá! Törődj vele!

 

Oroszlán 2023 éves horoszkóp

Szerelem

Párkapcsolatban élő Oroszlán
2023-ban hatalmas változást jeleznek a bolygók a kapcsolatotokban. Március 23-án a Plútó jegyváltása, majd május 10-én a Mars Oroszlánba lépése nem kímél titeket. A mélypont május 21-én lesz. Előtte és utána egy héttel vigyáznotok kell a törékeny harmóniára. Nem tragédia, ha nem gondolkodtok egyformán, de mindig törekedjetek az álláspontok közelítésére! Ősztől egyre békésebb hónapok jönnek. 2023-at szeretetben zárjátok.

Szingli Oroszlán
2023-ban olyan emberrel hoz össze a sors, aki minden régebbi elképelésedet, elvárásodat felülírja. Sosem gondoltad volna korábban, hogy egy ilyen stílusú emberrel képes vagy megtalálni a közös hangot. Sőt, hogy képes vagy jól érezni magad. Nagy nevetéseket, nagy utazásokat ígérnek a bolygók, ha a májusi hónapot átvészelitek viták és szakítás nélkül. Amennyiben ősszel engedsz be új embert az életedbe, könnyebb dolgod lesz. Bár itt is látszanak kihívások…

Karrier, pénz

2023 márciusától elkezdődik valami fajta „mocorgás” a munkahelyeden. Lehetnek személyi változások, lehet, hogy új főnököt kapsz ideiglenesen, majd egy másikat végleg. Nem fog tetszeni, hogy folyton alkalmazkodnod kell. Amennyiben a véglegesített főnököd nem becsüli a munkádat, tovább kellene állnod. A Jupiter bolygó május 16-tól mesés lehetőségeket nyit meg előtted. Anyagilag is jobban fogsz járni. Persze nem lehet kizárni, hogy a jelenlegi helyeden megkapod ezt. Ne aggódj, pontosan fogod látni, hol értékelnek téged! Augusztus 1-jén és 10-én, szeptember 4-én, 8-án és 25-én, október 22-én, valamint december 8-án, 18-án és 27-én szuper konstellációk lesznek az égen. Érdemes ezekre a napokra időzítened állásinterjút, vagy a fontosabb tárgyalásokat.

Egészség

Az újévi fogadalmad betartása látványos eredményeket hoz neked az év első felében. Akár fogyni szeretnél, akár a kondíciódat akarod javítani, akár régóta húzódó egészségügyi problémától szeretnél megszabadulni, sikerre számíthatsz. Persze ez kitartás és fegyelem nélkül nem megy. A Plútó június 11-én visszalép a Bakba, és pont ezzel szembesít. Az év hátralévő részében kiújulhat, visszatérhet olyan „nyavalya”, ami az év első felében múlni látszott. Ne keseredj el, és semmiképp se add fel! Hidd el, állhatatossággal ismét jönnek az eredmények! Nem vagy robot, a tested nem gép, emiatt lehetnek hullámzások. A visszaesés nem azt jelenti, hogy rosszul csinálsz valamit, inkább csak azt, hogy a bevált módszeren belül is lehetne, kellene szintet lépned. Mindenképp konzultálj szakemberrel! Felesleges köröket úszhatsz meg a segítségével…

Szűz 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Szűz
Az elmúlt év kissé megtépázta a kapcsolatotokat. Úgy érezheted magadat, mint egy viharvert kabát. 2023-at azzal a szándékkal indítod, hogy visszahozd a szenvedélyt. Ehhez kreativitásra és pénzre is szükséged lesz. Bízol benne, hogy megéri a „befektetés”. Ezt igazolja vissza Szaturnusz március 7-től, Jupiter május 16-tól. Mindkét nagy bolygó tartóssá és erőssé teszi a szövetségeteket. A többi rajtatok múlik: összeköltözés, esküvő, gyerekvállalás, bármi közös.

Szingli Szűz
Az előző évi tapasztalatok és/vagy kudarcok miatt óvatosabbá válsz. Egy kicsit elbizonytalanodhatsz, hogy valójában mit/kit is keresel. Március 7. után Szaturnusz, a nagy sors bolygója sorsszerű találkozást ígér. Ez az ember nem fog elsőre tetszeni, de idővel egyre közelebb engeded magadhoz. Május 16. után Jupiter ezt a kapcsolatot elmélyítheti, vagy egy másik embert hozhat eléd. Érdekes és tanulságos lesz összehasonlítani a két időszakot, vagy a két embert…

Karrier, pénz

2023 első negyedévében bírnod kell a terhelést, valószínűleg még több lábon kell állnod. Hidd el, megéri! Nem érdemes egyelőre választanod. Áprilistól tisztul a kép, és kiderül, hogy melyik munka, melyik állás, melyik pozíció testhezálló neked. Május 16. után Jupiter továbbképzésre vagy külföldre „csábít”. Ha ilyen lehetőséget kínál a sors, el kell vállalnod. Ám nem kell elsietned a döntést. A következő év júniusáig van időd. Ettől függetlenül az anyagi helyzeted alakulása erősen függ a fegyelmezettségedtől. Az első félévben adódhat nagyobb kiadásod, amit felfoghatsz befektetésnek. Az, ami most bosszúságot okoz, az év második félévében értelmet nyer, sőt hasznot hoz. Ez összefüggésben lehet az energiatakarékossággal.

Egészség

Az elmúlt 2-3 év életvitelének eredményével szembesülsz 2023 márciusától. Amennyiben visszafogottan és egészségesen étkeztél, és becsempésztél rendszeres mozgást a sűrű napjaidba, nagyszerűen fogod érezni magad a bőrödben. Rengeteg energiád lesz, miközben a betegségek elkerülnek. Viszont ha nem vigyáztál magadra, elhanyagoltad a rendszeres mozgást, ízületi fájdalmakkal és csontritkulással kell megküzdened. Ebben az esetben fordulj a természetes gyógymódokhoz: gyógynövények, ásványi anyagok, jóga. Július végén és augusztusban a kegyetlen idő múlásával kell szembenézned. Mindegy, hány éves vagy, az öregedés utolér. Az élet rendje, hogy az öregedést nem lehet sem visszafordítani, sem megállítani, csupán lassítani lehet. Ehhez megint a természet adta élelmiszerekhez érdemes fordulnod: ginzeng, zeller, alma, zöldtea, szója, lazac és hasonlók.

 

Mérleg 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Mérleg
Május 15-ig türelmesebbnek kell lenned a pároddal. A szerelmed túlzottal leterhelt, és iszonyatosan feszült lesz. Igyekszik uralkodni magán, ami hol sikerül, hol nem. Sajnos ennek az „uralkodásnak” ára lehet: baleset érheti vagy lebetegedhet. Nagyobb szüksége lesz rád, mint eddig bármikor. Május 16-tól elmúlik ez a nehéz időszak nála és a kapcsolatotokban. Közben bármikor megkérheti a kezedet, ha még nem tette meg, vagy komolyabbra fordulhat, szintet léphet a szövetségetek.

Szingli Mérleg
2023 elején több jelentkező is akad, aki veled akar találkozni. Ez a bőség zavara lesz. Tényleg zavarba ejtőnek is érzed a nagyszámú érdeklődést. A bolygók azt javasolják, egyelőre ne zárj ki senkit! Május 15-ig kiderül, kivel érdemes komolyabbra fűznöd a kapcsolatot. Idő kell hozzá, hogy kialakuljon a kölcsönös tisztelet, tolerancia, vonzalom, érzés. Számodra elengedhetetlen, hogy kölcsönös legyen minden, máskülönben képtelen vagy kapcsolódni. Ezt tartsd szem előtt egész évben!

Karrier, pénz, munka

2023 márciusa fordulópont lesz a karriered szempontjából. Lezárul egy bizonytalan időszak, és elindul egy új, kiszámíthatóbb. Ez komoly előrelépés lesz. Nem szabad félned, ha nagyobb felelősséggel jár majd mindez. Nagy átszervezések lehetnek a fejed fölött, miközben eldöntheted, hogy együttműködsz, vagy keresel másik munkahelyet. Mindkettőre van esélyed az égi folyamatok szerint. Legyen szempont a pénz. A bolygók azt jelzik, hogy többet kereshetsz, ha van bátorságod képviselni a saját érdekeidet. Ne feledd, neked kell „tolnod a saját szekeredet”, más úgysem fogja. Amit most ki tudsz harcolni magadnak, azt fogod élvezni a következő években. Szóval hosszú távon kell gondolkoznod. Bízz magadban, és a jó sorsodban!

Egészség

2023. március 7-én Szaturnusz jegyet vált, és arra figyelmeztet, hogy te is öregszel. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura kegyetlen. Pedig tény, hogy az időt, az öregedést nem fordíthatod vissza, és nem állíthatod meg. Maximum lassíthatod. Leginkább az ízületeidre kell vigyáznod. Mindegy, hány éves vagy, a helyes táplálkozást és a rendszeres mozgást elkezdeni sosincs túl korán és túl későn sem. Szaturnusz szerint a fegyelem elengedhetetlen, szóval nem elég kampányszerűen változtatnod. Mostantól át kell állnod az egészséges életmódra. Legkritikusabb napok: július 10., augusztus 2. és 27., október 2. és 10. De nem csak ezeken a napokon kell vigyáznod magadra, hanem egész évben. A bolygók arra is tudnak tanácsot adni, hogy milyen formában érdemes a szervezetedbe juttatni a nyomelemeket és ásványi anyagokat. Víz jegyekben járó bolygók oldott, kolloid formában tudnak segíteni a hasznosításban.

 

Skorpió 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Skorpió
A kapcsolatotok szintet fog lépni 2023-ban. Akkor is, ha már együtt éltek, és akkor is, ha még nem. Akkor is, ha van már gyermeketek, és akkor is, ha még nincs. Jupiter május 16-án jegyet vált, és elindít egy áldott időszakot, ami 2024 júniusáig tart. Utána sincs baj. Régóta vágysz egy kis nyugalomra. Szeretnéd biztonságban és szeretve érezni magad. Ez végre megadatik. Ráadásul a párod nagy lépésre készül: hamarosan megtudod, mi lesz ez.

Szingli Skorpió
2023-ban találkozni fogsz álmaid szerelmével. Május 16-tól olyan embert hoz eléd a sors, aki méltó társad lesz. Ez egy tartós, komoly, legális, értékes kapcsolat lehet. Lassan kezdtél lemondani arról, hogy neked jár ilyen. Lesznek persze rázós napok is, így október 28. és 29., november 3., december 10. és 21. Ezeken a napokon legyél türelmes magaddal és a társaddal is! Mindkettőtöknek nagy változás és kihívás, hogy hosszú évek után tartós párkapcsolatban élhettek. Szóval teljesen érthető.

Karrier, pénz, munka

2023 májusának közepéig „üsd a vasat, amíg forró”! Fantasztikus lehetőségek jönnek veled szembe. Bátorságra lesz szükséged viszont, hogy élj is velük. Illetve nem lesz könnyű választanod, hogy melyikre mondj igent, mivel rengeteg új ajtó nyílik ki előtted. Hosszú évek munkája, tanulása, szorgalma érik be az új évben. Május közepétől év végéig abból fogsz jól keresni, amit addig bevállalsz. Mindez nem kötelez semmire. Nem kell ott hagynod a jelenlegi állásodat, ha itt megbecsülnek, megfizetnek. Arra ügyelj, hogy ne hagyj beleszólást! Tuti, hogy lesznek okoskodó hangok. Maximum karrier tanácsadót megkérdezhetsz, akinek nagyobb rálátása van a munkaerő piacra, és annak alakulására, ugyanis az idei döntésed évekre meghatározza a jövődet.

Egészség

2023. május 15-ig vigyáznod kell magadra, és tartózkodnod kell mindenféle túlzástól. Többek között a túlzásba vitt sporttól is, mert könnyebben lesérülhetsz, vagy izzadás után megfázhatsz. Ezt könnyű elkerülni és/vagy megelőzni. Emellett a hízás veszélye is fennállhat. Többször egyél kis adagot, és ne egyél gyorsan! Ha alaposan megrágod az ételt, előbb jól laksz, és megkönnyíted az emésztést is. Május 16-tól egyre több édességet kívánsz, ami a vércukrodat fellőheti az egekbe. Kerüld az összetett cukrokat, inkább mézet vagy gyümölcscukrot válassz. És ügyelj arra, hogy a nap vége felé ebből egyre kevesebbet vigyél be a szervezetbe! A rendszeres mozgás, a tea és/vagy kávé édesítés elhagyása is jót tenne neked. Ezekkel sokat tehetsz, hogy ne alakulhasson ki cukorbetegség, vagy ennek bármilyen fajtája: inzulinrezisztencia, hasnyálmirigy rendellenesség. Nem kell megijedned, számtalan módon megelőzheted a betegséget.

 

Nyilas 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Nyilas
2023 nagyszerű hangulatban indul nálatok. A nehéz körülmények ellenére mindketten bizakodóan vágtok bele az új évbe. Ez a lelkesedés márciusig tart, utána a párod elkezd aggodalmaskodni. Sok türelemre lesz szükséged, hogy megnyugtasd őt, és ne szállj vitába vele, illetve ne kezdd el kioktatni. Csodaszép nyarat ígérnek a bolygók. Neked az ősz lebetegedés veszélyét hozhatja. Ekkor a párodnak kell türelmesnek lennie veled, így kiegyenlítődnek a dolgok.

Szingli Nyilas
2023 első negyedévében optimistán nézel a jövőbe, és ennek megfelelően lelkesen veted bele a magad a párkeresésbe. Márciustól több lelombozott emberrel lesz dolgod. Nem érted, mi ez a tömeges pesszimizmus. Könnyen elmehet a kedved attól, hogy mindenkibe te öntsél bizakodást. Leállhatsz a párkereséssel. Nyáron szabadságra kéne küldened ezt a témát, hogy ősztől feltöltődve, újult erővel vesd bele magad a társkeresésbe. Ha lesz elég türelmed, év végére megtalálhatod az „emberedet”.

Karrier, pénz, munka

Akár elégedett vagy a jelenlegi munkáddal, akár nem, óriási változásokra kell felkészülnöd. Május 15-ig bolygód, a Jupiter iszonyatos pörgést „diktál”. Szerencsére tele leszel energiával. De esténként és hétvégenként elgondolkozol azon, hogy megéri-e ennyit dolgozni ennyi pénzért. Tisztában vagy vele, hogy ezt hosszú távon nem fogod bírni. Május 16-án Jupiter jegyet vált, és jövő év júniusáig álmaid állását hozza eléd tálcán. Anyagilag is megéri váltani, de nem szabad semmit elsietned. Minőségi javulásra törekedj, ami ugyanakkor nem csak pénzben értendő. Közben az is legyen szempont, hogy mennyit kell utaznod a munkahelyedre, vagy mennyit lehetsz otthon home office-ban! A bolygók szerint maradhatsz a mostani helyeden, ha van fejlődésre lehetőséged. Emiatt sem szabad kapkodnod.

Egészség

2023. május 15-ig nem lesz egészségügyi problémád. Különösen akkor, ha megteszed azt, amit már régóta megígértél magadnak, és el kezdesz rendszeresen sportolni. A testi kondíció szoros összefüggésben áll a szellemi és lelki kondícióval. Szerencsés vagy, mert május 15-ig bolygód, a Jupiter a Kosban vitalitást szimbolizál. Azonban azt a veszélyt is, hogy hamar alább hagy a lelkesedésed. Semmit nem ér, amit elkezdtél, ha abbahagyod. A kitartásod sokkal jobb lesz május 16-tól, amikor Jupiter átlép a Bikába. Innentől lenyugszol, és képes leszel elkötelezetten és következetesen folytatni azt, ami az egészségednek a legelőnyösebb. Ám itt is van egy „csapda”: a Bika a szorgalom mellett a hedonizmus szimbóluma is, vagyis nem szabad edzés, vagy egy fegyelmezetten végig vitt hét után óriási lakomát csapnod. Ősszel az október és a november nyűgösebb időszak lehet, de decemberre visszanyered az erődet.

Bak 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Bak
El kellene döntened, hogy mit akarsz. Legalább önmagadhoz legyél őszinte! A párod addig lesz ingerlékeny és hisztis, amíg benned meg nem születik a teljes elköteleződés. A bizonytalanságot vagy a változtatáson való töprengést pontosan megmutatja Plútó bolygó, mely március végén kilép, majd június elején visszalép a Bakba. Plútó a gyökeres változás, sőt a tabula rasa bolygója. Lehet, hogy véget akarsz vetni ennek a kapcsolatnak? Mondd ki, mi zajlik benned! Így fair…

Szingli Bak
Sosem gondoltad volna azt, amit 2023-ban meglépsz. Lehet, hogy eddig elzárkóztál és/vagy elítéltél valamit, amit idén bevállalsz. Lesznek ennek fázisai: március 22-ig minden a régi módon zajlik, fegyelmezetten és visszafogottan ismerkedsz. Március 23. és június 10. között viszont eleged lesz a szolid, tartózkodó stílusból. Változtatsz a külsődön, az ismerkedés felületén, és valójában bármin, amit eddig megfelelőnek gondoltál. Nemcsoda, ha nem ismernek rád a környezetedben élők. Ellentétes visszajelzéseket kapsz. Június 11-én emiatt is térsz vissza a megszokott rendhez.

Karrier, pénz, munka

Megrekedve érezheted magad 2023-ban. Sem a karrieredben, sem a pénzügyeidben nem mutatnak óriási változásokat a bolygók. Szerencsére ez nem jelent elszegényedést vagy az állásod elvesztését. Inkább azt, hogy az elmúlt évek során megszerzett pozíciód megerősítésére kell koncentrálnod. Közben ne hallgass olyan hangokra, mint „Ne várj megbecsülést!”, vagy „Aki nem lép tovább, az lesüllyed.”! Neked 2023 nem a munkádban és az anyagi helyzetedben hoz újdonságot, hanem a hozzáállásodban. Meg fogsz lepődni, mennyivel másképp ítéled meg a cégedet, a főnöködet, a munkatársaidat, a feladataidat. Plútó március végén kilép, majd június elején visszalép a Bakba. Ez önmagad átértékelését szimbolizálja. Nem kell megváltoznod, nem kell másképp csinálnod a dolgaidat. Egyszerűen engedd, hogy megérj!

Egészség

2023 a gyógyulás éve lesz a számodra. Különösen akkor, ha az elmúlt közel 20 évben nem hanyagoltad el az egészséged megőrzését és vigyáztál a testedre. Már rá kellett jönnöd, hogy a tested éppen annyira szolgál téged, amennyire te szolgálod őt. 2023-ban találkozol egy újfajta gyógymóddal vagy életmóddal, gyógynövénnyel vagy táplálék kiegészítővel. Valamelyik gyökeres változást és jobb közérzetet eredményez nálad. Tőled függ, ezt mennyire veszed komolyan, milyen hosszú távon alkalmazod, illetve mennyi időt és pénzt fektetsz bele. Az égi folyamatok szerint most még nem kötelezed el magad véglegesen. De az biztos, hogy rengeteget tanulsz belőle. Júniustól visszatérhetsz a korábban bevált életvitelhez, amit „megspékelhetsz” az újonnan elsajátított ismeretekkel. Fontos, hogy ne bántsd magad, és ne gondold, hogy tévútra tévedtél! Év végére megérted, hogy mindez jót tesz, és jót tett neked.

 

Vízöntő 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Vízöntő
Utólag szerencsének fogod nevezni azt az eltérő hullámzást, ami 2023-ban jellemez benneteket. Hol te, hol a párod lesz mélyponton. Figyelnetek kell egymásra, és amikor a másik feladná, akkor kell gyengédnek és toleránsnak lennetek. Sajnos ott van a levegőben a szakítás is. Legkritikusabb időszak a május 21. előtti és utáni nagyjából két hét. Ekkor mindketten ingerültek lesztek. Semmiképp sem szabad egymást hibáztatni, ám elengedhetetlen az őszinte beszélgetés…

Szingli Vízöntő
2023-ban gyökeresen megváltozik az ízlésed. Március 23. és június 10. között más módon fogod keresni a nagy őt. Ez megdöbbentően új élményeket hoz. Kicsit megijedhetsz és visszabújhatsz a csigaházadba június 11. után. Fogadd meg magadnak, hogy kizárólag azzal és kizárólag olyan tempóban ismerkedsz, ami neked elfogadható! Semmit és senkit ne erőltess magadra! Tuti, hogy meg fogod bánni, ha mások elvárásának akarsz megfelelni. Ebben az évben fokozottan ügyelj arra, hogy önmagadat add! Csakis ez hozhat sikereket számodra.

Karrier, pénz, munka

2023 elején el sem tudod képzelni, milyen nagyszerű lehetőségeket kapsz munka, karrier, egzisztencia terén ebben az évben. Márciusig ugyanis még semmit sem érzékelsz belőle. Azonban márciustól egyre több jelet kapsz, ami az előrelépésedet „sürgeti”. Nem szó szerint sürget, csak noszogat. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura azt súgja a füledbe, hogy „Itt az idő”. Valójában 2025-ig lesz időd, de a Mars áprilisban és májusban olyan lendületet hoz neked, ami ambiciózussá tesz. Amennyiben mersz lépni, októbertől sokkal jobban fogsz keresni. Nem biztos, hogy ott kell hagynod a jelenlegi munkahelyedet, lehetséges, hogy cégen belül léphetsz feljebb. Vagy az sem kizárt, hogy mellékállást vállalsz. Utóbbi esetében az időbeosztásra figyelj! Nem opció, hogy folyton gürizel pihenés, nyaralás, kikapcsolódás nélkül…

Egészség

2023. március 23. és június 10. között drasztikus lépésre szánod el magad. És bizony valóban aktuális a teljes életmódváltozás. Lehet, hogy elhagyod a húst vagy a tojást, vagy valamilyen allergén élelmiszert. Jól teszed. És ne felejtsd a mondást: „Egy szakadékot nem lehet két kis ugrással átugrani.”! Azonnal fogod tapasztalni a kedvező hatásokat: emésztésed javul, több energiád lesz, a bőröd és a hajad megújul, te magad megfiatalodsz. A kérdés csak az, hogy június 11-től képes leszel-e folytatni a megkezdett utat? Ne felejtsd el, esetedben nem diétáról, fogyókúráról van szó, hanem teljes életmódváltásról. Könnyű dolgod lesz, ha kísérletezel, és felfedezel új és izgalmas ízeket. Próbálkozhatsz a nemzetközi konyhával, elmehetsz főző tanfolyamra. Közben nyáron a hőségben a folyadékpótlásra, ősszel és télen a nehéz ételek miatt a hízásra kell ügyelned. A hideg ellen zsírpárnákkal védekezne a szervezeted…

Halak 2023 éves horoszkóp

Szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Halak
Álmosan és lassan indul az évetek. Mintha megállt volna az idő. Te téli álmot alszol márciusig, majd Szaturnusz március 7-én belép a Halakba, és szinte azonnal megkomolyodsz. A párod furcsállhatja, hogy nem igényled a pörgést, nem kívánkozol zajos tömegbe. Aggódhat érted, mert nem ilyen voltál az elmúlt években. Nagyon kell szeretnie ahhoz, hogy ne higgye, vele van bajod. Összezördülhettek július végén, augusztusban vagy október elején, de az év végére elül a vihar.

Szingli Halak
Vége a komolytalankodásnak. Március 7-én Szaturnusz belép a Halakba és te megkomolyodsz. Vigyázz, hogy ne válj komorrá! Ez a változás más kaliberű embereket vonz be az életedbe. Lelassulsz, és türelmesebb leszel. Már nem hiszed, hogy sietned kellene. Akik jól ismernek, elkezdenek aggódni, hogy hova tűnt az az életvidám személy, aki te voltál. Nincs veled baj, csupán arra kell ügyelned, hogy ne felejts el mosolyogni! Amikor zord vagy, megijedhetnek tőled a jelentkezők. Vidáman sokkal vonzóbbnak látnak téged. Év végére jobban fog menni ez (is).

Karrier, pénz, munka

2023. május 15-ig nem lesznek anyagi gondjaid. Jupiter, a bőség bolygója szerint az elmúlt év szorgalma és bátorsága most térül meg. Érdemes lenne tartalékot képezned. Ha nem éled fel a teljes bevételedet, akkor később lesz mihez nyúlnod. Valamikor már megfogadtad, hogy félreteszel minden hónapban egy kisebb összeget. Itt az ideje, hogy így cselekedj. Szaturnusz március 7-én a Halakba lép, és segít, hogy sokkal fegyelmezettebb legyél ezen a téren is. Eközben igyekezz megtartani az állásodat! Idén nem érdemes ugrálnod. Nem kell félned, mert folyamatosan segít valamelyik bolygó, de sok múlik a hozzáállásodon. Hagyd abba a panaszkodást! Figyelj arra, hogy mit mondasz, és milyen emberekkel osztod meg a gondolataidat! A derűlátás rengeteget javít az esélyeiden. Eddig is így volt, de 2023-ban különösen.

Egészség

Ugye, nem vagy annyira büszke, hogy nem mész el orvoshoz, ha fáj a fejed, vagy szúr a szíved? 2023-ban vigyáznod kell a vérnyomásodra és a szívedre. Mindegy, hogy hány éves vagy, a tested jelez, ha valami nem jó neki. Május végén egy Mars-Plútó szembenállás felkiáltójelként „szól”, hogy vedd komolyan a jeleket! Nem kell hipochonderré válnod, de közben két hibát követhetsz el: nem veszel tudomást róla, vagy túl komolyan veszed. Találd meg az egészséges mértéket! Ezzel párhuzamosan jó hír, hogy az előző évekhez képest fegyelmezettebb leszel 2023-ban. Ebben a témában is kerüld a szélsőségeket! Ne kezdd el sanyargatni magadat! Lehet, hogy szembejön egy szuper diéta, ami hatalmas lemondások árán hatalmas fogyást ígér. De kérdés, hogy milyen áron. Fontos, hogy olyan módszert találj, ami engedi, hogy a saját tempódban és az ízlésednek megfelelően csinálhasd.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva