PR cikk | 2021.02.15. 00:19
Exkluzív kutyabarát wellness szállások Magyarországon
Hirdetés - Az állattartási szokások az utóbbi időben rengeteg változáson estek át. Jó hír ez a felelősségteljes gazdiknak, hiszen így jóval több lehetőség nyílik a számukra a kis kedvenceikkel való minőségi idő eltöltésére.

Hosszú út vezetett a lánctól a közös wellness-ig

Sokáig tartotta magát az a meggyőződés, hogy a macskának, illetve a kutyának odakinn van a helye az udvaron, az utóbbiaknak szigorúan láncon. A kiskedvencek a betöltött szerepük miatt voltak népszerűek, ám ez vélemény az utóbbi időben megváltozott. Manapság ugyanis sokkal inkább tekintünk barátként az állatunkra, mint egérfogó, illetve házőrző „jószágra”, tudhatjuk meg a kutyulva.hu internetes portálról.

Kutyabarát wellness szállások, avagy a pihenés egy egészen más szintje

A nyaralás élményekkel és végtelen szórakozási lehetőséggel ajándékoz meg minket, amiből érthető, hogy a négylábú barátainkat sem szeretnénk kihagyni. Magyarország a kutyabarát wellness szállások tekintetében pedig egyre színesebb spektrumon kínál alternatívát a pihenni vágyó gazdiknak és az ebeknek.

Éljük meg együtt a pillanatot!

Nincs szükség arra, hogy a kutyusunkat, akár hosszú hetekig is odahaza hagyjuk, hiszen alig néhány perces internetes nyomozás után a kutyabarát wellness szállások egész garmadájával találhatjuk magunkat szemben.

Nehéz volt az áttérés

Persze a szállodák, illetve hotelek részéről maga az áttérés nem volt egyszerű. Az állatok kényelmes pihenése ugyanis több szemponton múlik. Nem csak tálkákat és fekhelyeket kellett beszerezni az illetékeseknek, de a négylábúak mozgásigényét kielégítő zöldövezetet is létre kellett hozniuk, a számos érdekes, közös programlehetőségről már nem is beszélve. Mindez pedig nem kevés pénzbe és professzionalizmusba került.

A kutyulva.hu internetes portál elkényeztet minket

A weboldal gazdag tárháza a házikedvencekről szóló informatív, frappáns írásoknak. Mentsük is el gyorsan a honlapot a könyvjelzőink közé, így gyorsan hozzáférhetünk az izgalmas cikkekhez, ha kedvet kaptunk a témában olvasgatni.

(Nyitókép: freepik.com)

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva