borsonline.hu | 2021.05.05. 17:00
Ez hihetetlen! Ördög Nóra farkasok és szarvasok között forgat a Balatonnál!
Ördög Nóra egy ősi mítoszt kelt életre a TV2 új, saját fejlesztésű műsorában, a Totemben, melyet a Balaton közeli hegyekben forgatnak.

A készülő kaland realityben két hét fős csapat küzd meg egymással, egy-egy instruktor segítségével. A kalandornak állt hírességeknek a hét misztikus erővel bíró kristály összegyűjtése mellett a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal is szembe kell nézniük a Bakony mesés tájain.

Farkasok és szarvasok

A TV2 monumentális műsorában életre kelnek az ősi magyar mítoszok. A csatorna új kalandrealityjét ezúttal nem egy távoli ázsiai országban, hanem a Bakony lélegzetelállító környezetében forgatják. A „farkasok” és a „szarvasok” csapatának az lesz a feladata, hogy minél több kristályt gyűjtsenek össze a vadregényes terepen, erőt próbáló kalandokon keresztül.
A végső cél a magyar vadon urának járó cím, valamint a 10 millió forintos főnyeremény megszerzése, amit csupán a két-két legrátermettebb kalandornak lesz esélye bezsebelni. Párban kell megküzdeniük az ellenséges csapat legjobbjaival, hiszen csak együtt nyerhetik mega 10 milliós főnyereményt, amin majd saját belátásuk szerint osztozhatnak.

A Bors megtudta, Ördög Nóra lesz a produkció egyetlen műsorvezetője.

Ördög Nóra lesz a TV2 új műsorának, a Totemnek a műsorvezetője
© TV2

– Varázslatos az egész környék. A szervezők sok olyan helyet találtak, amikre még én is rácsodálkoztam, pedig a Balaton igazán hazai terep számomra– kezdte a Borsnak Nóra, aki nem bánja, hogy ezúttal nem egy távoli országban zajlik a forgatás.

Úgy tudjuk, a zalahalápi hegyre sem mehetnek kirándulók a forgatás miatt.

– Persze, már nagyon jól lett volna utazni, de közben elképesztő, egzotikus helyszíneken forgatunk itt, Magyarországon, így az élmény hasonló, mint egykor az Ázsia Expresszben. Sok régi kollégával dolgozunk együtt, így kicsit olyan, mintha napközben egy másik kontinensen lennék, este mégis a családommal lehetetek. Egy picit tudathasadásos ez az állapot – mondta Nóra, akit kifejezetten megleptek az extrém körülmények, amikkel a forgatáson találkozott.

A munka még mindig zajlik, de már most olyan extrém körülményekkel találkoztunk, amiken magam is meglepődtem.

Nehezített pálya

Egyik nap például olyan viharos szél fújt, hogy szinte visszafújta a szavakat a számba. Aki azt hiszi Magyarország nem nyújt olyan extrém körülményeket, mint egy egzotikus ország az nézze meg ezt a műsort és rá fog jönni, hogy hatalmasat téved!
A játékosokra embert próbáló feladat vár.
Megmondom őszintén, én nem bírnám ki, ami őrájuk vár: nem tudnék esőben, szélben egy jurtában lakni és közben versenyezni – folytatta a műsorvezető, aki nem szégyelli, hogy bár vidéki lány, rajta is kifogtak a körülmények.

– Ősszel a családdal elmentünk egy lakóautóval kirándulni, amit nagyon élveztem. Itt azonban más a helyzet: elég nomádok a körülmények, valljuk be, nem könnyű feladat egy sátortáborban felébredni a fagyos hajnalokon…
Éppen ezért itt talán nem is a feladatokban rejlik az igazi kihívás, sokkal inkább, hogy képesek-e a versenyzők megküzdeni a körülményekkel és így persze önmagukkal – vélekedik Nóra, akinek az elbeszélése alapján egy dologban biztosak lehetünk: sok meglepetést tartogat a TV2 új, saját gyártású sorozata.

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva