2018.08.21. 06:29
Ezek voltak a nyár sikertermékei
Szponzorált tartalom - Ha nyár, akkor strandolás, napozás, kerti parti, grillezés, utazás, barátok, görögdinnye, Balaton. Összegyűjtöttük a nyár sikertermékeit, miért bolondultunk idén. Ráadásul még nem kell temetnünk az idei nyarat, forró napok jönnek, nem késtünk le semmiről.

1. Csíkos napozóágyak
A nyár elsőszámú sikerterméke mi lehetne más, mint az online reklámfelületeket uraló csíkos napozóágyak? Szinte mindenhol találkozhattunk velük, a nagy webáruházak hirdetései között nap mint nap feltűntek, a szórakozóhelyek kiülős helyiségeiben is elheveredhetünk rajtuk, ha némi lazulásra vágyunk. Sok helyen akciósan vásárolhatjuk meg őket, így igazán kedvező áron tehettünk szert egy relatív jó minőségű szép napozóágyra.

2. Faszenes gömbgrill
Grillezni jó móka, igazi családi program, a végeredmény pedig fenséges. A különböző grillek nagyon széles árpalettát képviselnek; a legolcsóbb márkás darabok már 10 ezer forint alatt is megvásárolhatók, egyes kerámiabetétes és grillkocsiként funkcionáló termékek azonban több százezerre rúghatnak.

A Landmann faszenes gömbgrilljei kiváló áron kaphatók, igazi sikertermékké váltak az idei nyáron. A grillek fedelén egy levegőáramlást biztosító korong található, amely alkalmas a tűztér hőmérsékletének ellenőrzésére, így a saját ízlésünknek megfelelő finom falatokat készíthetjük el közvetlen és indirekt sütési módok esetén is. A gyártó hamugyűjtő tálcákat is alkalmaz, így a hamu eltávolítása egyszerű és kényelmes. A kerekeknek köszönhetően pedig a grill mozgatása sem okozhat problémát. Nem csoda tehát, hogy egyre többen választjuk ezeket a faszenes gömbgrilleket.

3. Férfi kalapok
Néhány évi kihagyás után a férfi nyári kalapok visszaszállingóztak a mindennapjainkba. A férfi fejfedők között újra népszerűségnek örvendenek a klasszikus kalapok alkalmi viseletként is, már nem csak a tűző nap elleni védekezésként rakjuk a fejünkre őket.

Legnépszerűbbek a kissé olaszos stílusú kellemes viseletű nyári kalapok, amelyeket különböző színű szalagok díszítenek. Ezek karimája relatív keskeny, így sokkal inkább elegáns viseletet biztosítanak, mintsem ideális védelmet a tűző nap ellen. Ha a nyak védelmére keresünk megfelelő fejfedőt, a szélesebb karimával rendelkező amerikai stílusú kalapok jelenthetnek jó választást. Ezek gyakran bőröves díszítéssel készülnek, amelyek kissé western jelleget kölcsönöznek nekik. Ha pedig ódzkodunk a klasszikus karimás kalapoktól, nyugodtan válasszunk stílusos kapitány sapkát! Ebben picit Popeye-életérzésünk támadhat, de legfeljebb bekapunk egy adag finom spenótot.

4. Mobilklímák
Gyenge kezdés után beerősített a nyár, szinte elviselhetetlenné váltak a nappalok és az éjszakák a lakásokban. Ha nem rendelkezünk klasszikus klímaberendezéssel, a mobilklímák jelenthetik a megváltást.

Nem véletlen, hogy a kánikula megérkezésével felpörgött a mobilklímák értékesítése. Egyes készülékek párátlanítás funkcióval is rendelkeznek, így a magas páratartalom által segített magas hőérzetet is képesek csökkenteni. Magas energiaosztályuknak köszönhetően a minőségi termékek energiatakarékos megoldásként szolgálnak, így gazdaságos módon varázsolhatjuk kellemessé otthonainkat a segítségükkel.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva