likeBalaton.hu | 2021.10.04. 11:23
Felborult egy kamion az M7-esen, elterelik a forgalmat az autópályáról
Felborult egy kamion az M7-esen Martonvásárnál hétfőn kora hajnalban; a baleset miatt a sztráda mindkét oldalán korlátozták a forgalmat - közölte a katasztrófavédelem.

Baleset történt 2021. október 4-én 0 óra 47 perckor az M7-es autópálya 32-es kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, ahol egy tehergépjármű a forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött és felborult, majd ezt követően két személygépkocsi is nekiütközött a felborult járműnek.

A baleset az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Martonvásár térségében, a 31-es kilométernél történt. A jármű átszakította a belső szalagkorlátot.
A rendőrség a police.hu-n azt írta, a felborult járműnek több személygépkocsi is nekiütközött. A forgalom Budapest felé egy sávon halad.

A sztráda forgalmát a 7-es számú főútra terelik, a járművezetők a kápolnásnyéki felhajtónál térhetnek vissza az autópályára a Balaton irányába.

Az autópálya Balaton felé vezető oldalának forgalmát a rendőrök továbbra is a 7-es számú főútra terelik, a főváros irányába két sávon halad a forgalom.

 

Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva