2019.07.02. 14:27
Ferihegy – több mint reptér
Hirdetés - A legtöbben tudják, hogy a légi kikötőkben nem csak utazni és vásárolni lehet, azonban a kiegészítő szolgáltatások és lehetőségek tárháza meglepően széles. Mutatunk néhány izgalmas extrát Ferihegyről!

Az áfa-mentes boltok, a változatos kávézók és éttermek, a reptéri parkolás és az autóbérlés már bekerültek a köztudatba, azonban a Budapest Airport ennél több, ugyanígy hasznos lehetőséget is kínál számunkra. Ezek üzleti találkozóink, családi nyaralásunk, fontos eseményeink kapcsán igencsak jól jöhetnek, így röviden felvázoljuk a terminál köré szervezett, összetett komplexum kevésbé ismert kiegészítőit.

Park ’n Wash

A Liszt Ferenc Reptér hatalmas parkolói több ezer utas gépjárművét képesek magukba fogadni, és ezzel kényelmesebbé, szabadabbá és egyszerűbbé tenni az indulást, az érkezést. A minden élethelyzet és költségvetés kiszolgálásra tervezett zónák – például a Business, a Holiday és a Terminál Parkoló – között könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt távollétünk idejére.

Csakhogy az őrzött parkoláson túl más is „történhet” autónkkal, amíg mi nyaralunk! A BUD Park ’n Wash egy nagyon frappáns ötlet: a reptéri kocsimosás azért figyelemre méltó, mert úgy képes teljes személygépkocsi tisztítás szolgáltatást nyújtani, hogy a tulajdonosnak egyetlen percre sem kell nélkülöznie járművét. Ráadásul a fenntartható életre törekvő, modern utasok szempontjait is kiszolgálja, mivel az autómosás környezetbarát módon, víz nélkül, természetes anyagokat tartalmazó tisztítószer felhasználásával történik.

Tárgyalók

A Budapest Airport épületeiben több internetkapcsolattal, teljes irodai infrastruktúrával felszerelt tárgyalóterem áll az üzletemberek rendelkezésére. Természetesen sokkal többről van szó, mint egy-egy irodai szobáról: igényelhetünk cateringet, sőt, akár hivatalos dokumentumok hitelesítését is.

A kellemes hangulatú, modern tárgyalók kiváló megoldást kínálnak, ha két járat között szeretnénk tárgyalni üzleti partnereinkkel, illetve ha a leghatékonyabban kívánjuk kihasználni találkozónkat a Budapesten csupán néhány óráig tartózkodó ügyfeleinkkel, megrendelőinkkel.

Rendezvények

A reptéren – egészen pontosan a 2-es terminál érkezési szintjének 2A felőli oldalán, könnyen megközelíthető helyen – található SkyCourt Konferencia Központ remek alternatíva szakmai konferenciák, nagyobb céges rendezvények és tréningek megtartására. A jó közlekedésen, hatalmas parkolókon túl Ferihegy VIP szolgáltatásokkal, profi cateringgel, tapasztalt rendezvényszervezőkkel, magas minőségű infrastruktúrával képes biztosítani az igazán fontos események méltó, modern, stílusos helyszínét.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva