2019.08.11. 10:00
Férjcipelés és palacsintaevő verseny Szárszón
Apacipelő- és palacsintaevő-verseny is szerepelt a balatonszárszói Központi Strandon rendezett egészség- és sportnap programján, ahol a séfek különleges fogásaiért hosszú sorokban álltak az érdeklődők.

A Balaton-parti településen első alkalommal rendezték meg az eseményt, amelyre a forróság ellenére is több mint ezerötszázan voltak kíváncsiak. Némethné Szabó Magdolna balatonszárszói turisztikai referens elmondta: a vízben aerobik és zumba gyakorlatokkal ismerkedhettek meg a résztvevők, de különféle versenyekbe is benevezhettek. Az egyik leglátványosabb gyorsasági és ügyességi próba az volt, amikor a nők férjüket cipelték a vízben.

Süsü volt az egyik főszereplő a strandon (Fotó: sonline.hu)

Nem csak a Balatonban, hanem parton is az egészségé volt a főszerep. A központi strandon két mesterszakács ételét lehetett megkóstolni. Bede Róbert nyúlból, Madarász Ildi halból készített finomságokat, desszertnek pedig zöld palacsintát sütött. A szervezők beszélgetős műsorral is színesítették a napot, a siófoki kézilabda klub tagjai az egészséges táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról beszéltek.

A napot az Intim Torna Illegál koncertje zárta.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva