2018.08.29. 14:00
Fluor Tomival a Balaton körül
A Wellhello nagy sikerrel lépett fel a nyári koncerteken, Fluor Tomi pedig 3 részes sorozatban mutatta be balatoni élményeit.

Kaland, zene és csodálatos helyszínek: Fluor Tomi körbejárta a Balatont, és erről vlogjában tudósított is.

Szamaragolás, falmászás, barlangba csónakázás, barátok és csajok kísérték útját. A kalandpark sem maradhatott ki, ahol a bobozás igazán tetszett a fiúknak, majd bátran suhantak kötélen az erdő felett. A fáradalmakat sajtos-tejfölös lángossal és Charlie zenéjével enyhítették. Végül sikerült Siófokon a szállást is elfoglalniuk, bár a recepciós azóta sem tért magához.

A tihanyi levendula mezőn Tomi jó érezte magát, bár az időjárás nem kedvezett a kirándulásnak. Mit lehet ilyenkor tenni? Mondjuk felülni egy szamárra vagy ellátogatni Tapolcára, barlangba csónakázni. Fluor utána gyerekmenüvel, és egy hatalmas bűnös habos desszerttel csillapította éhségét. Este pedig hatalmas bulit tartott, rajongókkal és sikoltozó lányokkal!

Székesfehérvári vonatozás, aztán irány nosztalgiázni Zamárdiba. A játékterem után indulás a partra, séta közbeni múltidézés baráti beszélgetés keretében. A bringatúra viszont elmaradt.

Az instagramján is posztolt a balatoni élményekről.

„Egy utolsó lángos azért még benne van a nyárban?”

„Mi kaptuk meg “Az év koncertje”-díjat a Petőfi Zenei Díjátadón! Nagyon köszönjük, sokat jelent ez a szeretet, amit már évek óta kapunk!”

„Mi is ott leszünk a színpadon… 100 bosszúra szomjazó, nem olyan lánnyal együtt!”

Olvasd el többi sztárinterjúnkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva