Smahulya Ádám / csupasport.hu | 2021.04.22. 17:00
Fogyj le és legyél egészségesebb bringázással!
Tekerj egy jót a Balaton partján, garantáltan fogyni is fogsz tőle. Nem csak egészségmegőrző, hanem zsírcsökkentő hatása is van, ha kitartóan csinálod. Két duci hölgy üzen videójával a hasonló gondokkal küzdőknek.

Vállald magad, és elsősorban ne azért sportolj, hogy fogyj, hanem azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezt üzeni két duci bringás kisfilmje, amely március végén került fel a YouTube-ra.

A legtöbb szabadidősportot általában vékony, sportos nőkkel és férfiakkal népszerűsítik, természetesen a kerékpározás sem kivétel. Ezzel a sztereotípiával szeretne leszámolni a YouTube-ra is felkerült csaknem negyedórás film.

Ha a Balatonnál bringázol, itt minden hasznos infót megtalálsz, amire szükséged lehet.

– Kailey Kornhauser vagyok, PHD-hallgató, bringás és duci – mutatkozik be mindjárt az elején a kisfilm egyik főszereplője, aki az Instagramon ismerkedett meg Marley Bonskyval. Beszélgetni kezdtek, és gyorsan megtalálták a közös témát, sőt arra is gyorsan rájöttek, hogy a ducibb bringásokkal igazából senki sem foglalkozik. Ha úgy tetszik, egyfajta piaci rést találtak. A filmben 100 km-es túrának vágnak neki együtt, és mint mondják, ahhoz, hogy jó bringás legyél, nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem azt, hogy szeresd a kerékpározást. Ezzel persze lehet vitatkozni, de az is egyértelmű, hogy a kisfilm célja elsősorban az önbizalom növelése.

Mindegy, kinek milyen a testalkata, nyugodtan sportoljon, ne azzal foglalkozzon, hogy mások mit gondolnak róla.

– Az emberek általában mindenféle negatív fogalmat társítanak a duci szóhoz. Azt gondolják, hogy a kövér emberek lusták és csúnyák, pedig ez csak egy szó, amellyel leírjuk, hogy nézünk ki – mondja Marley Bonsky. Az igazsághoz hozzátartozik, ők sem élvezték mindig ennyire a sportolást. Kailey Kornhauser először azért kezdett bringázni, mert le akart fogyni, így sanyargatta magát. Idővel azonban belátta, hogy hiába eszik keveset, és hiába szenved a nyeregben, sosem lesz annyira vékony, mint szeretné. Majd feltette magának a kérdést, hogy miért is szeretne vékony lenni, végül épp a kerékpározás segített neki, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen.

Karantén után bikinitest nyárra? Tízrészes sorozatunkból te is kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fogyási módszert.

 

Forrás: csupasport.hu

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva