likeBalaton.hu | 2021.10.31. 08:00
Fokozott rendőrségi ellenőrzés a Balatonnál
Civil autókból is figyelték a szabályszegő autósokat a Balaton-parton. Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 10. 30., szo - 09:54 Összehangolt akció a Siófok, Fonyód és Marcali vonzáskörzetében, 32 szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

Összehangolt akció a Siófok, Fonyód és Marcali vonzáskörzetében, 32 szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2021. október 28-án a Balaton-part forgalmát ellenőrizték civil- és járőrautókkal.

Az akció célja az agresszív, a sebességet túllépő járművezetők, a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból való kiszűrése volt. Az ellenőrzést négy civil gépkocsi, három járőrautó segítette.

A rendőröknek többek között a sebességtúllépés, az elsőbbségadási szabályok megsértése, az előzési tilalom, és a záróvonal figyelmen kívül hagyása, a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata, valamint a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt kellett intézkedniük.

Fotó: police.hu

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva