PR cikk | 2021.02.04. 00:58
Fürdőszoba felújítás, profi módszerekkel megfűszerezve
Hirdetés - Ha szívesen merülünk el a lakberendezés magával ragadó világában, a csodaszép színes fotókkal teletűzdelt magazinok hasábjain számos ötletet találunk a fürdőszoba felújítás vonatkozásában is.

A fürdőszoba felújítás elképesztően izgalmas feladat, ám, ha nem vértezzük fel előzőleg magunkat a szükséges tudással, anyagilag akár bukhatunk is a dolgon.

A kisméretű fürdőhelyiség is lehet igényesen kialakított

A fürdőszoba a legtöbb lakásban szerény paraméterekkel operál. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a grandiózus terveinkről a tatarozás során. A precíz tervezés a projekt sikerességének az Alfája és az Ómegája. Ezen elsősorban a rendelkezésünkre álló anyagi keret és az igényeink okos „összefésülését” értjük.

Frappáns ötletek fürdőszobához, avagy a beépített polc hatalma

Beköszöntött a beépített polcok és szekrények kora! Az okos megoldással kizárólag profitálhatunk, különösen a helyszűkével küszködő háztartások esetében. Elképesztő, mennyire sok extra helyet szabadíthatunk fel a fürdőszobában, ha a tárolókat besüllyesztjük a falba!

A fürdőszoba felújítás nagy kérdése: zuhanykabin vagy kád?

Formabontó fürdőszoba ötletek szép számmal fellelhetőek a különböző internetes oldalakon. Bár az egyedi dizájner megoldásoknak és javaslatoknak se szeri, se száma, ha beleássuk magunkat a témába, előbb-utóbb el kell döntenünk a címszereplő nagy kérdést is. A kád és a zuhanykabin kétségtelenül a fürdő központi egysége, a funkcionalitását tekintve a legpraktikusabb eszköz. Nem mindegy azonban, melyik megoldásnak szavazunk bizalmat. A végső döntés a rendelkezésünkre álló tőke, a szabadon felhasználható hely és a személyes igényeink függvénye.

Fotó: freepik.com

Az optikai nagyágyú, a tükör

Azokban a háztartásokban, ahol szinte alig lehet mozdulni a fürdőszobában, a falra akasztott, nagyméretű tükrök segítenek optikailag növelni a teret.

A kerek formák bűvöletében

Szintén a vizualitás oltárán áldozunk, ha a szögletes formák helyett ívelt, kerekded idomoknak adunk helyet a fürdőhelyiség újragondolása során.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva