Urmai Gabriella / Lokal.hu | 2020.04.14. 17:00
Füredi srác öltözteti a hazai sztárokat - ismerd meg a balatoni sztárdizájnert
Még csak jövőre érettségizik, de már saját cégét igazgatja a magyar sztárdizájner. Szurma András még a 18. életévét be sem töltötte, amikor Majkának logót tervezett. Azóta dolgozott már együtt többek között Vastag Tamással, Dér Henivel, Kollányi Zsuzsival. Névjegykártyáját a hírességek és a tehetségkutatók felfedezettjei kézről kézre adják, és A Dal fellépőitől is számos megbízást tudhat a zsebében.

Már első ránézésre sem tűnik átlagos gimnazistának, sajátos stílusa pedig nem pusztán a megjelenésén, de gondolkodásmódjában is visszaköszön. Míg kortársait a továbbtanulás gondolata foglalkoztatja, addig András komoly üzletembereket megszégyenítve intézi saját vállalkozása ügyeit.

– Már kisgyermek koromban is művészi pályára készültem, festéssel és rajzolással szórakoztattam magam. Eleinte a suli mellett készítettem grafikai munkákat, multinacionális és magyar cégeknek logókat, arculatot terveztem. Végül a Majka és Curtis logó hozta meg az áttörést, ezt aztán számos hírességgel való közös munka követte. Mire észbe kaptam, már meg is volt az első videós felkérésem, Szekér Gergő Madár repülj klipjének lettem a kreatívja, majd Arany Timi Tökéletes verzió videójában nemcsak a kreatív, de a stylist feladatok is engem illettek. Időközben jó pár megkeresés érkezett A Dal produkció fellépőitől is, szerencsére el vagyok látva munkával rendesen. Hirtelen kerültem a körforgásba, azóta pedig nincs megállás – mesélte Szurma András.

A balatonfüredi tehetség feladatai annyira megsokasodtak, hogy 2018-ban komoly döntésre szánta el magát: tanulmányait magántanulóként folytatta, majd egy évvel később megalapította saját dizájn ügynökségét.

– Jövőre érettségizem, addig sok víz lefolyik még a Dunán. Szerencsére most pörög a vállalkozásom, szép számmal érkeznek felkérések. Fontosnak tartom, hogy az átlagember számára is elérhető áron szolgáltassak. A stílus mindenkinek jár, függetlenül attól, hogy híres-e a megrendelő vagy sem, én minden projektemre ugyanakkora hangsúlyt fektetek, nálam minden ügyfél sztárnak számít – mondta a fiatal tehetség a lokal.hu-nak.

 

Nyitókép: lokal.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva