2018.10.14. 15:00
Fuss velünk!
Edzéstervek a kezdő és a profi futóknak. Ráadásul letölthető a telefonra, vagy akár otthon a számítógépen is olvasgatható, nézegethető a profi e-magazin kiadvány. Akár tókerülő futáshoz is remek felkészülést ad.
Tíz komplett edzésterv és sok-sok kiegészítő gyakorlat: ezt kínálja az Edzéstervek, melyben a kezdő és haladó futók is megtalálják az őket érdeklő távokat, felkészülési lehetőségeket.

Komoly vállalkozásba fogtott a csupasport.hu szerkesztősége, készítettek egy nagyobb Edzésterv e-magazint az oldalukra. Szakmai magazinról beszélünk, hiszen az Ensport segítségével sikerült összeállítaniuk egy olyan 45 oldalas kiadványt, amelyben valamennyi hobbifutó, de talán még sok-sok profi is megtalálja a számára érdekes anyagokat.

Természetesen mobiltelefonról is olvasható, hiszen tetszőlegesen nagyíthatjuk, de az igazi a nagyobb képernyő. Mivel nem mindenki találkozott még ilyen e-magazinnal, elsőre kicsit „szájbarágósan” mutatnánk be, hogyan is kell használni.

  1. A cikk tetején lévő képre nem lehet kattintani, az „csak” kép.
  2. Itt, a szöveg alatt van beágyazva kicsiben az e-magazin, természetesen lehet nagyítani.
  3. Ha a beágyazás jobb alsó sarkában rákattintunk a kis négyzetre, azzal lehet teljes képernyőre váltani.
  4. Lapozgatni vagy az oldal szélén lévő nyilakkal, vagy alul a hosszabb csíknál az egér mozgatásával tudunk, utóbbinál lehet nagyokat ugrani. Nagyítani az oldalon belül a jobb alsó sarokban tudunk. (A mobilverzió alapesetben nem oldalpárként, hanem oldalanként hozza be a kiadványt, érdemes elforgatni a telefont.)
  5. Kellemes lapozgatást!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva