Krausz Andrea | 2018.10.26. 15:00
Halloween hajókon borzonghatunk a hétvégén
Szombaton tovább pezseg az élet Siófokon! Egyedülálló hangulattal várják a látogatókat a Szent Miklós hajó fedélzetén!

Október 27-én 15 órakor indul a siófoki kikötőből a Halloween gyerekhajó borzongató kalandokra csábítva a legkisebbeket is. Az izgalmas utazáson kincsvadászatot is rendeznek, a kicsiket kedvezményes jegyekkel, a jelmezbe öltözőket pedig extra ajándékkal is várják.

Harmadik alkalommal szervezzük meg ezt a tematikus hajóprogramunkat és eddig minden évben nagy volt az érdeklődés – mondta a Like Balatonnak Dobos Döniz, a Balatoni Hajózási Zrt. PR-munkatársa. – A fiúk inkább ijesztő jelmezekbe, csontváznak vagy Drakulának öltözve érkeznek, a lányok pedig téltündérnek vagy éppen fekete macskának vannak maszkírozva, de tavaly volt olyan is akik töklámpásnak öltözött. Bízunk benne, hogy idén is telt házas lesz a rendezvény. A hajó feldíszítve várja az utasokat, kialakítunk egy kis kreatív sarkot, ahol lehet lehet színezni, ragasztgatni és lesz egy kalózos programunk „Varázs” Tamás irányításával. A vége felé pedig izgalmas kincskeresésre invitáljuk a kicsiket – emelte ki Dobos Döniz.

A nagyobbak sem maradnak ki persze az ünneplésből, számukra az este hétkor induló Halloween partyhajó kínál egyedülálló élményeket. Az este mágikus koktélokkal és vérpezsdítő zenékkel is szolgál, sőt ezen az utazáson is várják a gyerekeket. Beöltözni a partira is „rémisztően” ajánlott. Mindkét utazásra bőséges helyet biztosít a Szent Miklós hajó, amely a balatoni flotta legnagyobb járműveként, két fedélzettel és látványos panorámaablakos teremmel fogadja az utasokat.

Október 23-án ugyan véget ért 172. hajózási szezon, de tematikus hajóprogramokat továbbra is szerveznek a Bahart munkatársai. A Szent Miklós nevéhez talán egy még jobban passzoló esemény is készülődik, hiszen december másodikán a Mikulás hajóval várják a gyerekeket.

Krausz Andrea

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva