2018.07.24. 06:53
Harminc fok és napsütés lesz ma
Napos idő lesz a jellemző időnként fátyol- és kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószín, végre újra strandidő lesz.

A mérsékelt (10-25 km/h) északi, északnyugati szél gyakran megélénkül (25-40 km/h), a kora délutáni órákig időnként meg is erősödhet (40-50 km/h, nyugati medence délelőtt 50 km/h felett). Estére a legtöbb helyen 35 km/h alá mérséklődik a légmozgás. Napos idő lesz a jellemző időnként fátyol- és kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29-31 fok körül alakul. Késő estére 22, 23 fok várható.
A Balaton Siófoknál és a Velencei-tó Agárdnál 23 fokos.
Balaton nyugati medence: az elsőfokú viharjelzés érvényes.
Balaton középső medence: az elsőfokú viharjelzés érvényes.
Balaton keleti medence: az elsőfokú viharjelzés érvényes.
Velencei-tó: a jelzőrendszer alapon van.

Az M7-es autópályán a 45-ös és az 50-es km között az elválasztó sávban dolgoznak. Ezért a délelőtti órákban, mindkét irányban lezárják a belső sávot.

– a Letenye felé vezető oldalon, a fonyódi szakaszon az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, 8.00 órától 15.00 óráig a belső sávot lezárják.

A Balaton északi partján, a 71-es főúton Vonyarcvashegyen a 96-os és a 97-es km között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 75-ös főúton Alsópáhok közelében, az 5-ös és a 7-es km között felújítási munka miatt félpályás lezárásra kell számítani.

A 77-es főúton Nagyvázsony határában, forgalomlassító terelőszigetet építenek. A 18-as km-ben félpályás lezárás van érvényben. Az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

– Kapolcs, Vigántpetend és Tapolca térségében a hónap végéig, kulturális rendezvény miatt erős jármű és gyalogos forgalomra kell számítani. A 22-es és 44-es km között csak engedéllyel közlekedhetnek a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek. Terelőútként a Pula – Ajka – Padragkút – Nyirád – Tapolca útvonalat jelölték ki.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva