feol.hu / Hajdú Marianna | 2022.06.22. 19:43
Hatalmas lángokkal égett egy kamion pótkocsija az M7-esen, teljes az útzár (videóval)

Frissítés:

18:30 Továbbra is zajlanak a mentési munkálatok, a forgalmat a 7-es főútra terelik. Az autópályán több kilométeres a feltorlódott kocsisor.

Forrás: Hajdú Marianna / FMH

17:20

Eloltották az égő pótkocsit az M7-esen. A székesfehérvári és a siófoki hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati és önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

16:29 Egy tehergépkocsi rakománya gyulladt ki 2022. június 22-én 15 óra 50 perc körül az M7-es autópálya 80-as kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, Polgárdi térségében. A tűzesethez a székesfehérvári és a siófoki hivatásos, a polgárdi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltják a lángokat. A rendőrök az autópálya jobb oldalát teljes terjedelmében lezárták, kerülni a Polgárdi lehajtón lehetséges a 7-es főúton – írja a police.hu és a katasztrófavédelem.

Előzmény:

16:10 Kigyulladt egy kamion pótkocsija az M7-es autópályán, Polgárdi közelében szerda délután. A kamion a Balaton felé vezető irányban áll, az út szélén.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva