likeBalaton.hu | 2020.07.21. 05:39
Hatalmas rendőri razzia Siófokon - ezer embert ellenőriztek az éjszaka
A Készenléti Rendőrség is beszállt a szombat éjszakai ellenőrzésbe. A Petőfi sétányon este 10-től, reggel hatig több mint száz rendőr razziázott.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség és a társszervek bevonásával 2020. július 19-ére virradó éjjel, 22 órától 6 óráig ismét összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzést hajtott végre Siófok bulinegyedében. A művelet célja a július 17-étől rendezvényterületté nyilvánított Petőfi sétányon elkövetett jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt.

A razzia során az egyenruhások a sétány területén és a környező utcákon közel ezer embert ellenőriztek. Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki, feljelentéssel négy alkalommal éltek, és további 20 személyt részesítettek figyelmeztetésben. A rendőröknek egy esetben garázdaság gyanúja miatt is intézkedni kellett egy 21 éves ácsi férfivel szemben, akit a Készenléti Rendőrség közelben lévő egységei a bűncselekmény elkövetésén tetten értek és a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Egy videó is készült róla, így:

Fotók és forrás: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva