2018.10.05. 04:30
Hatszintes parkolóházat épít a BUD
Hirdetés - Régen várt, 2500 férőhelyes fejlesztés valósul meg Ferihegyen. Az új parkolóház képes lesz a megnövekedett reptéri forgalmat a legmagasabb minőségben kiszolgálni.

Ma már a repülőterekre egyre többen nem csupán légikikötőként, hanem szolgáltató központokként gondolunk, nem véletlenül: hatalmas parkolók, éttermek, bérelhető tárgyalók és rendezvényhelyszínek közül választhatunk. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér sem lóg ki a sorból, sőt, portfóliója most egy további elemmel, egy hatszintes, új parkolóházzal bővül, mely számos ingázónak és utazónak kínál 21. századi megoldást a mindennapi vagy alkalmi parkolásra.

Nagyobb forgalom, még nagyobb igény

A hét zónára osztott repülőtéri parkoló minden élethelyzetre, minden költségvetésre optimális alternatívát kínál – az egy-két napra utazó üzletemberektől a nyári pihenésre tartó családokon át a hosszú távra, akár pár hónapra külföldi tartózkodásra készülőkig mindenki megtalálja a számára megfelelő kategóriát és szolgáltatást. Az ingyenes kisbuszos transzfer, a környezetkímélő anyagokkal történő autómosás és a rendszámfelismerő biztonsági rendszer nem véletlenül tették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret kedvelt parkolóvá.

A 2018 októberében kezdődő építkezés a BUD 2020 repülőtér-fejlesztési program részeként valósul meg, az új parkolóházat várhatóan 2020 tavaszán adják át. A jelenlegi Terminál Parkoló helyére kerülő épület egyik hatalmas előnye – befogadóképességén túl –, hogy a létesítményből mindkét terminál közvetlen összeköttetéssel elérhető lesz. A parkolóháztól tehát bőröndökkel megpakolva, gyerekeket terelgetve nem kell esőben ázni, napon izzadni, nem kell sok időt a check-in pultokig való eljutásra szánni. A gyors és kényelmes parkolás, közlekedés garantált.

Változó forgalmi rend

Az építkezés alatt természetesen némileg változik majd a reptéri forgalom, elsősorban a személyautók és buszok rövid távú parkolására kialakított helyeken kell jobban odafigyelni. A jelenlegi Terminál Parkoló vendégei egy alternatív helyen parkolhatják le járművüket, ahonnan az utasforgalmi épületek ugyanolyan gyorsan és kényelmesen elérhetők. Természetesen a régóta megbízhatóan működő repülőtéri jelzőtábla-rendszer is segíti az autósokat a kiválasztott parkoló zóna megtalálásában.

A külső parkolókat, mint például a Holiday Parkoló vagy a Holiday parkoló LITE, az építkezés alatt is zavartalanul használhatják az utasok, ugyanígy az előrendelt taxik, a buszok, a BKK, illetve a hivatalos minibusz és taxi szolgáltató partnerek autóinak közlekedése változás és fennakadás nélkül valósul meg.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva