astronet.hu / Székelyhidi Ágnes | 2023.03.05. 20:00
Heti horoszkóp 2023. március 6-12.: Sorsfordító változások
Ez a hét nem indul könnyen. Egyrészt a telihold kavarhatja fel az állóvizet, másrészt 2023 egyik legfontosabb fordulata várható. Szaturnusz, a nagy tanító bolygó kilép a Vízöntőből és a Halak jegyében folytatja égi útját. Vajon mi mindenre számíthatunk ezen a márciusi héten? Kiderül a heti horoszkópból.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Na, most kiderül, hogy viseled, ha a sors kiveszi a kezedből az irányítást. A keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása is tesztel téged ezen a téren. Nem szabad felháborodnod, ha most nem te döntesz. Tudd, hogy lehet jobb verzió annál, amit gondolsz! Csütörtökön és pénteken a bolygó-szembenállások vitára adnak okot. Térj ki! A hétvégéd “vizes” lesz: könnyek vagy eső miatt.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Kedden és szerdán is lesznek számodra kedvező fényszögek. Szerencsés vagy, mert a keddi telihold nem érint kellemetlenül. Sőt a keddi Szaturnusz jegyváltása fellélegzést hoz neked. Munkahelyi gondok megoldódni látszanak. Persze ehhez több idő kell, amit Szaturnusz, Kronosz, az idő ura szimbolizál. A hétvégéd szerelmes találkákat ígér. Tervezhetsz randevút…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Itt az idő! A keddi Szaturnusz jegyváltása azt javasolja, hogy nézz körül a munkaerő piacon! Van kb. három éved arra, hogy feljebb lépj. Nem kell kapkodnod, mert Szaturnusz, Kronosz, az idő ura veled van. A péntek lesz a te napod. Ekkor ugyanis előnyösebb fényben látod magadat és jövődet is. Hétvégén a szokottnál érzékenyebb lehetsz. Remélhetőleg a könnyek a meghatottság könnyei lesznek.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

„Végre” – kiáltasz fel. Nemcsak a tavasz közeledtének örülhetsz, hanem annak is, hogy látod a fényt az alagút végén. A keddi Szaturnusz jegyváltása sokat jelent neked. Egyrészt az időt „befoghatod a szekered elé”. Másrészt három éven belül nagyszerű kapuk nyílnak meg előtted. Szaturnusz kb. három éven át támogat téged, szóval nem kell sietned. A hétvége vizes lesz, ami könnyeket és esőt is hozhat…

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Az elmúlt 2-3 évben hullámvasúton utazott a párkapcsolatod. A keddi Szaturnusz jegyváltása megoldást és megnyugvást is hoz. Lecsillapszanak a kedélyek, viszont innentől tartalékot kell képezned, mert három éven belül nagyobb összeget kell kiadnod. Lehet, hogy végre valamit meg tudsz finanszírozni. Ez minőségi előrelépés lesz. A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha szakítasz időt a családodra…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ez a hét számodra az év legfontosabb konstellációját mutatja. Kedden Szaturnusz jegyet vált, és még telihold is lesz a Szűzben. Óriási dilemmába kerülhetsz a párkapcsolat terén. Ha van párod, vele kellene egyeztetned, hogy egyformán képzelitek-e a jövőt. Ha még nincs párod, akkor hamarosan találkozhatsz vele. Kedvezőbben alakulnak a pénzügyeid hétvégén, mint hitted…

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Sok munkát és felelősséget hoz neked Szaturnusz, ami kedden vált jegyet. Ez megtisztelő, mert a sors és az idő (Szaturnusz) úgy ítéli meg, hogy készen állsz egy komolyabb feladatra. Szóval panaszkodás helyett legyél büszke magadra! És ne törődj kritikus hangokkal, amit a csütörtöki és pénteki bolygó -szembenállások mutatnak! Hétvégén engedd meg magadnak, hogy érezz!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Valami nagy dologra vállalkozhatsz három éven belül. Ezt a keddi Szaturnusz jegyváltása mutatja, ugyanis Szaturnusz keddtől három éven belül komoly lehetőségeket nyithat meg előtted. A többi rajtad múlik. Sem aggódnod, sem sietned nem kell, és nem is szabad. Hétvégén a Skorpió Hold két nap alatt négy előnyös fényszöget kap, ami megszépíti a napjaidat. Szerencsésnek és áldottnak érezheted magad.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Idős rokonod miatt aggódhatsz a keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása szerint. Tudnod kell, az aggódás métely: rágja a lelkedet és irtó nehéz uralkodni rajta. Pedig meg kell próbálnod uralni, mert teljesen hatalmába keríthet. És nemcsak ezen a héten, hanem három éven keresztül. Szóval minél előbb tanuld meg, hogy kell csinálni! Már ezen a hétvégén küldd szabadságra az aggodalmat!

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Bolygód, a Szaturnusz kedden kilép a Vízöntőből, és belép a Halakba. Ez az év legnagyobb horderejű változását hozza magával a számodra. Vége az elmélkedésnek, eljött a cselekvés ideje. Ezt a cselekvést bátran átitathatod érzelmekkel. Tudj róla, hogy három éven keresztül emberségből vizsgázol! Már a hétvégéd is meglehetősen érzelgősnek ígérkezik több vizes jegyben járó bolygó fényszöge szerint

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Vége! Kedden Szaturnusz kilép a Vízöntőből. Ezzel lezárul egy időszak, és elindul egy egészen új. Érezheted úgy, hogy kicsúszik az idő kontrollálása a kezedből. Ne bánd! A sors és az idő (Szaturnusz) a legjobb pillanatban hozza eléd azt a feladatot, amihez felnőttél szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Hétvégén az érzelmek elönthetnek. Nem baj. Sőt normális.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A kedd sorsfordító nap lesz a számodra. Most nem a telihold miatt, hanem azért, mert Szaturnusz, a nagy sors bolygója belép a Halakba. Innentől kb. három éven keresztül jobban tudsz koncentrálni, és szigorúbban állítasz prioritást. Megváltozhat a véleményed arról, hogy mi és ki a fontos. Hétvégén elemedben leszel. Mehetnél úszni, hogy kimosd az összes feszültséget magadból.



 

Forrás: astronet.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva