Fábos Erika | 2019.08.08. 08:00
Hétvégén a rock igazi nagyágyúi zúznak Fonyódon
A déli part, sőt az egész Balaton legnagyobb rockfesztiválja lesz ezen a hétvégén Fonyódon.

Fonyód, a világsztárok törzshelye az idei szezonban. Ezen a hétvégén pedig a rockzene és a metal híveit várják a déli part legnagyobb rockzenei fesztiváljára. A RockBalaton színpadán négy napon át váltják egymást a legnagyobb magyar rocklegendák és a feltörekvő fiatal zenekarok augusztus 8. és 11. között.

– A 40 éves Karthago csak nálunk lesz látható ezen a nyáron a Balatonon és ahogy minden évben, idén is érkezik a Kárpátia, itt lesz a Pokolgép, a Rudán Joe Band – mondta Posza Róbert, a fesztivál szervezője. – Csütörtökön, a nyitónapon fellép az ország kedvenc antiplayback lánybandája, a Dorothy itt lesz az Ossian és a Road. Védjegyünk, hogy ezen a fesztiválon 100 százalék élőzenét hallhat a közönség és olyan zenéket és előadókat, amiket nem játszanak a rádiók. Ráadásul a koncertek között a sörsátorban rock-DJ-k pörgetik majd a hangulatot. Mindezek mellett napközben a Balaton parton lehet kipihenni az előző esti bulit, szóval átlagon felüli szolgáltatást nyújtunk.

Fellépnek még: az Apey and the Pea, a Leander Kills, az Ossian, a Depresszió, az AWS, a Pokolgép és még sokan mások.
Posza Róbert kiemelte, hogy erre a fesztiválra 14 éves kor alatt nem kell belépőt fizetni, de a fiatalok csak szülői felügyelettel léphetnek be.

A RockBalaton hivatalos söre a Balaton Felvidéki Stari Sör, a borokat a balatonlellei Szabó Pince szolgáltatja. Sátrazni a Napsugár Campingben lehet, a helyszínen erre nincs lehetőség. A beléptetés idén is két pénztárral működik majd, a napijegyek OTP Szép kártyával és bankkártyával is fizethetők, a belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. Bérlet vásárlására a helyszínen már nincs lehetőség. Idén véradás is lesz, a vérellátó szolgálat csütörtökön várja a helyszínen a véradókat.
Siess! Jegyek már csak korlátozott számban elérhetők.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva