likeBalaton.hu | 2020.09.04. 06:00
Hétvégi Balatoni programajánló
Ezen a hétvégén is több tucat program vár a tó körül. Mi most megmutatjuk a legjobbakat, hogy neked könnyebb legyen a választás!

Szeptember 5., szombat

Holdfénytúra a Badacsonyon

Ismét egy holdfénytúra, ám ez már kicsit más. Eljött az ősz, más színek, illatok fogadnak az alkonyi, esti Badacsony-hegyen.

Veszprém-Balaton Filmpiknik, szeptember 3-5.

Mozipremiereket, közönségkedvenceket, kisfilmeket is láthatunk az első Veszprém-Balaton Filmpikniken szeptember 3. és 5. között Veszprémben. Összesen 5 helyszínen közel negyven magyar filmet nézhet majd meg ingyenesen a közönség.

Völgyhétvégék #1, Kapolcs, szeptember 3-6.

Szeptembertől négy hétvégén át könnyed kulturális eseménysorozattal várja Kapolcsra a látogatókat a Művészetek Völgye stábja. A Völgyhétvégék koncertjein, kiállításain, túráin, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein összesen ötszáz fő vehet majd részt, egy-egy hétvégére megnyitnak a Művészetek Völgye kedvenc udvarai is.

WOW Hungary Komp#20 – Follow the Flow

Hét évvel ezelőtt kelt életre a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat, a Balaton régió megítélésének erősítése és a turizmus fejlesztésének érdekében. A legkülönlegesebb élményt valószínűleg a kompkoncertek nyújtják: a Balaton két partjáról, Tihanyból és Szántódról is elindul a Bahart egy-egy kompja, majd a naplementében a tó közepén összecsatlakoznak, hogy kezdetét vehesse a koncert!

Szeptember 6., vasárnap

A Tánc Fesztiválja, Veszprém, szeptember 6-10.

XXII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó. A TÁNC Fesztiválja Veszprém független színházának, a Pannon Várszínháznak évenkénti rendezvénye. 22 esztendeje a magyar kortárs táncművészet versenyszerű találkozója, Veszprém város kiemelt fesztiválja.

A Tapolca alatti pincerendszer bejárása és tematikus séta

A kultúrtörténeti sétán megtekinthetjük Tapolca leghíresebb zsidó családjának, a Lessner dinasztiának pincerendszerét, az egykori Lessner Sámuel-féle főpincészetet, Lessner Manó legkorábbi tapolcai pincészetét, továbbá a felújítás alatt álló tapolcai ó-zsinagóga és az első zsidó iskola épületét.

Folyamatosan látogatható program a Balatonnál

Flying Ball amatőr strandröplabda kupa – Plázs Siófok – szeptember 13-ig

8 hétvégén várta a Plázs az amatőr strandröpiseket, most lesz az utolsó előtti. A férfi és női kategóriát szombaton bonyolítják, a vegyes kategóriát vasárnap. (Két fős csapatok nevezését várják). Nevezési határidő péntek(enként) 12 óra

Fotó: Krausz Andrea

 

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva