Szaniszló Hajnalka | 2019.10.31. 06:00
Hétvégi balatoni programajánló november elejére
Ez a hétvége sok mindenről szól: kinek a halottak napjáról és a gyertyagyújtásról a temetőben, kinek az ijesztő jelmezekről a Halloween partiban. Mindezek mellett azonban a Balaton körül mást is lehet csinálni november elején: vízitúra, gyerekhajó és retró buli is vár. Mutatjuk a részleteket.

Ne feledd, hogy ha az alábbi listában nem találod meg a számodra megfelelő kikapcsolódási formát, tovább böngészhetsz a likeBalaton.hu oldalán.

Ide kattintva a teljes balatoni programkínálatot megtalálod.

Itt összegyűjtöttünk számotokra minden Halloweenhez kapcsolódó eseményt a Balaton körül. A tökfaragós gyerekprogramoktól kezdve a gasztró eseményeken át a hátborzongató jelmezes partikig minden megtalálsz a kínálatban.

A fotó után pedig jöjjön minden más hétvégi program!

Fotó: Pixabay

PÉNTEK:
Közeleg a tél. Irány Hévíz! Az idei téli szezonban újra végigevezzük a Hévízi-tó meleg vizét levezető patakot.

SZOMBAT:

A Hévíz-patak túra egy igazi különleges téli vízitúra helyszín. A Vidra Vízitúra úttörőként, közel kettő évtizede szervez ide vízitúrákat a téli hónapokban.

Páratlan kilátás, bazaltorgonák, jégbarlang, barokk építészeti emlékek között kanyargunk, Sárkányölő Szent György nyomában.

„Szellemes” feladatok, igazi „tökös” programok és kincsvadászat a Halloween Gyerekhajó fedélzetén! 2019. november 2-án szombaton 11.00 órakor 1,5 órás Halloween Gyerekhajó indul Balatonfüred Hajóállomásról a Szent Miklós hajó fedélzetén! 2019. november 2-án szombaton 15.00 órakor 1,5 órás Halloween Gyerekhajó indul Siófok Hajóállomásról a Szent Miklós hajó fedélzetén! Beöltözni nem kötelező, mégis rémisztően ajánlott! A jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzák!

Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére. Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: elhozzák neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől.

VASÁRNAP:

„Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban teszi, ha vendégnek születik!” (Gundel Károly) Ezen az estén a díszvendég és mesélő szerepében dr. Gundel János, professor emeritus, a verses, prózás szépségekért Szombathy Gyula, színművész felel, a menü álmodója Varju Viktor, séf, a gáblit pedig zongorán pedig Pingiczer Szilárd kíséri. Ez lesz a Füredi Gábli, a Gundelek történetek című gasztrokulturális esti szórakozás menetrendje.

Reformkori séta Balatonfüreden: A történelmi hangulatú épületek történetein túl, érdekfeszítő anekdotákat hallhatnak a híres színésznőről, Blaha Lujzáról vagy az Aranyember című könyv legendás írójáról, Jókai Mórról, valamint a legelsőnek mondott 1825-ös Anna-bálról és a hozzá fűződő hagyományokról.

EGÉSZ HÉTVÉGÉN VÁR:

Gyermekprogramok, szaunaprogramok és aquafitnesz az őszi szünet minden napján Siófokon, a Galerius Fürdőben! Lesznek animációs foglalkozások, aquafitness, aquazumba és vízi gyermekfoglalkozások is.

A mi családunk címmel mutatja be a híres babakészítő legújabb baba kollekcióját a hévízi Muzeális Gyűjteményben. Emőke babáival a hévízi rendezvényeken is találkozhatsz, sőt, meg is tanulhatod tőle a babakészítés fortélyait. Legújabb babáit most egy kiállítás keretében hozza el Hévízre.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Nyitókép: Pixabay

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva