Szaniszló Hajnalka | 2019.03.29. 08:00
Programot keresel a hétvégére? Kattints!
Igazi kirándulóidő lesz hétvégén, de ha inkább egy kis kultúrára vágysz a mozgás helyett, akkor is van ajánlatunk.

PÉNTEK:

ByeAlex és a Slepp koncert lesz ma az Expresszóban, ahol nem csak a nagy Eurovíziós kedvenc, a Kedvesem hangzik majd el, de a méltán népszerű és bájos Bababó, valamint a legfrissebb szerzemény, a Pixával közös szerzemény, az Apátok is.

Ki a majmok királya? Mikor kezd el uralkodni a mesterséges intelligencia? Meddig vagyunk még a saját elménk urai? Mi lesz, ha az okoslakás kizárja a saját tulajdonosát? Felméri Péter – ha nem is halálosan komolyan, de mindenképpen szórakoztató és élvezetes formában – megválaszolja ezeket a kérdéseket a Balatonlellei Művelődési Házban tartandó előadásán.

SZOMBAT:

Hévíz egész hétvégén míves portékáktól lesz színes és illatos, hangulatos koncertektől hangos, hiszen mindkét nap kézművesek, gyerekjátékok, koncertek várják az érdeklődőket. A város igazi tavaszi forgataggal készül március utolsó hétvégéjére. Csemegézz itt, hogy mi minden vár rád!

(Fotó: Mihály Szilvia)

A L’art Pour L’art Társulat Keszthelyen, a Balaton Kongresszusi Központban szórakoztat majd, a maga saját, könnyfakasztó humorát járatva csúcsra. „Amikor az elkövetkezendő jelenben az előadást nézi, a jegyvétel lesz az elmúlt, az előadás utáni rész pedig a jövő. Igen ám, de mi történik a jegyátvétel alatt, az előadás közben, illetve a mindkettő után következő intervallumban?”

Mi lehet az a tavaszi kutyagolás? Közös siófoki kutyasétáltatás lesz szombaton, ahol több tucat bundás kedvenccel együtt vonulhatunk majd a városban.sok séta, nevetés és kutyasimogatás, kell ennél több a jó közérzethez?

VASÁRNAP:

Egyéni, női és férfi futamok, váltók, végre igazi, balatoni futóversenyes idő van, irány Füred és a Runner’s Word Run! Rajt a Vitorlás térről reggel nyolckor.

Még egy kocogós program, de egész más céllal! Mókás, hangulatos és közben egészséges, valamint környezettudatos program az egész családnak a hévízi Szemétszedés kocogva névre keresztelt program. A plogging néven futó és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esemény résztvevőit 16:00-kor közös bográcsozás is várja!

EGÉSZ HÉTVÉGÉN MEGTEKINTHETŐ

Így szerettek ők – interaktív kiállítás Nyáry Krisztián irodalmi szerelmeskönyve alapján, s különlegesség, hogy kifejezetten hévízi vonatkozású irodalomtörténeti dokumentumokkal is találkozhatunk majd a Muzeális Gyűjteményben.

A világhírű film alapján színpadra álmodott Esőember előadás Veszprémben látható, ma, valamint szombaton és vasárnap is, a Petőfi Színházban. A valós események ihlette történet főhősei, az igazi Esőember, az autista férfi és öccse kapcsolatán keresztül beszél a szeretet léleksimogató hatásáról erejéről.

Oberfrank Pál és Szalay Bence előadás közben (Fotó: a Veszprémi Petőfi Színház weboldala)

Még több hétvégi programra vágysz? Erre tessék!

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva