2018.12.30. 04:17
Hogyan rendeztem be az előszobát olcsón és praktikusan
Hirdetés - Sokan mostohaként bánnak az előszobával, pedig rengeteg holminak találhatunk helyet itt is. Nőként sok cipővel, kabáttal és táskával rendelkezem. Megmutatom, hogy én milyen előszoba bútorokat vettem.

Amikor elkezdtem berendezni a lakásomat, arra jutottam, hogy nagyon sok holmimat nem szeretném sem a nappaliban, sem a hálószobában tárolni. Szerencsére a lakásomban van egy nem is olyan apró előszoba, így rögtön tudtam, hogy sok ruhadarabomat előszoba bútorok segítségével fogom elrejteni. Én a következő darabok beszerzésével oldottam meg a kérdést.

  1. Párnás cipősszekrény, sok tároló rekesszel

Mivel sokféle cipőm van, az elegáns magassarkútól, a hippi stílusú szandálon át, a bélelt magasszárú téli csizmáig, azt rögtön tudtam, hogy ezeket rendszerezni kell. Szerettem volna továbbá, ha a lábbelik nagy része nem nagyon van szem előtt, mivel az előbb utóbb átláthatatlan káoszhoz vezet. Mindemellett szeretek leülni, amikor cipőt veszek fel. Éppen ezért egy olyan cipősszekrényt választottam előszoba bútornak, ami egyben padként is funkcionál, és mindemellett zárt is. Persze nem bíztam a kényelmet a véletlenre, így végül azt a darabot vettem meg, aminek a tetején párna is van.

  1. Előszoba szekrény

Tudtam, hogy még a tervezettség ellenére is lesznek csizmáim, amik méretükből fakatóan nem férnek el a cipőtárolóba. Éppen ezért beszereztem egy keskeny, de magas előszoba szekrényt. Nem mondom, hogy ez lett a kedvenc előszoba bútorom, mivel nem túl trendi, viszont nagyon praktikus. Sok polccal rendelkezik, ahol dobozban tárolhatom a csizmákat, illetve el tudtam helyezni benne számtalan téli sapkát, sálat, kesztyűt, és egyebeket is.

  1. Ruhafogas cipőtárolóval

A dzsekiket viszont nem tudtam hova tenni, így beszereztem egy nagy ruhafogast. Ezen tartom a kabátokat, a legtöbbet vállfán, hogy ne gyűrődjenek. Az éppen viselt lezserebb, sportosabb darabokat pedig csak fel szoktam akasztani a fogasokra. Mivel nem akartam a sarokba dobni az éppen használt cipőket sem, ezért olyan előszoba bútort választottam, ami az alján cipőtároló résszel is rendelkezik. Ezt a ruhafogast keresgéltem az interneten a legtovább, mert valahogy egyik sem passzolt az elképzeléseimhez. Végül aztán a FAVI.hu oldalán találtam rá, ahol számtalan bútort és dekorációs elemet gyűjtöttek össze az egész magyar piacról.

  1. Ráadásként álló tükör

Nekem nagy szerencsém van, mivel a három bútordarab ellenére sem látszott zsúfoltnak az előszobám. Nagyon szeretem ha sok tükör van a lakásban, úgyhogy ide beszereztem egy egész alakos álló tükröt. Ezt a megoldást azért is tartottam praktikusnak, mert minden szetthez más kabát és cipő illik. Így mielőtt kilépnék a lakásból, még ellenőrizni tudom a teljes összeállítást.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva