2019.08.17. 09:00
Itt tudsz vásárolni az augusztus 20-i hosszú hétvégén
Ha kerti sütögetést tervezel huszadikára a Balcsinál, ne felejts el hozzá előző nap bevásárolni, mert a nagyobb boltok és szupermarketek kedden zárva lesznek. Nyugi, a strandok ünnepnap is várják a vendégeket!

A 2019-es évben már a második négynapos hosszú hétvégénk következik. Az örömöt azonban kissé beárnyékolja a tudat, hogy a bevásárlóközpontok keddig bezárólag módosított nyitvatartás mellett üzemelnek.

Érdemes előre tervezni, és akár pénteken elintézni a nagybevásárlást, nehogy üres polcok fogadjanak. Ilyenkor ugrásszerűen megnövekszik a kereslet, valamint a vásárlók száma egyaránt.

Szombaton és vasárnap a boltok nyitva tartása nem változik.
A hétfő egy korábban ledolgozott napnak számít, ezért a hétvégéhez hasonlóan nyitva lesznek az üzletek, azonban a kisebb boltok esetében lehetnek eltérések.

Kedden, augusztus 20-án a hiper- és szupermarketek, nagyobb bevásárlóközpontok, a plázák és a bolthálózatok zárva tartanak!
Nemzeti ünnepünkön a benzinkutak, az éttermek, a szórakozóhelyek, a kisebb családi kézben lévő boltok, valamint az ügyeleti gyógyszertárak nyitva lesznek.

Ne aggódj, a strandok és éttermek nyitva lesznek a Balatonnál! Ha vásárolni nem is tudunk, megnézhetjük a legjobb tűzijátékokat!

Kiemelt kép: pixabay
Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva