2018.11.30. 10:16
Szombattól síelhetünk a Balatonnál
December elsején megnyitják a 2018/2019-es síszezont Eplényben.

2018-ban november 27-én tudtuk elkezdeni a masszív hóágyúzást Eplényben, azóta megállás nélkül üzemelnek a hóágyúk – írja az eplényi sípálya üzemeltetője honlapján. – A tartós hideg lehetővé teszi, hogy folyamatosan tudják a hóágyúk gyártani a technikai havat, így már szombaton meg tudjuk nyitni az A1-es sípályát!

Az Audi Sport 4 üléses sífelvonó fog felrepíteni a hegytetőre, és a Kemencés Büfé megújult kínálatából válogathattok már!

Holnap nyitás!

Havas, hóágyús szép jó reggelt kívánunk mindenkinek!Élvezzétek ti is a gyönyörű téli tájat Eplényből, vágatlanul!Holnap nyitunk!Are you ready?

Közzétette: Intersport Síaréna Eplény – 2018. november 29., csütörtök

Idehaza 12 működő sípályát találunk: Bánkúton, Dobogókőn, Eplényben, a Kékestetőn, Mátraszentistvánon, a Nagy-Hideg-hegyen, Pécsen, Sátoraljaújhelyen, a Sopron-Vasfüggöny Sífutópályán, Szilvásváradon, Tokajban és Visegrádon.

Eplényben minden nehézségi szintű pálya megtalálható. Leginkább a kezdők számára kedvező kék pályák hossza a domináns, de megtalálhatóak piros és fekete pályaszakaszok is. Összesen 6129 méter kék pálya, 609 méter piros pálya és 1160 méter fekete pálya várja a sportolókat. Eplényben található meg a tavalyi fejlesztéseknek köszönhetően Magyarország legnagyobb családbarát és kezdő kék pályája az A7-es pálya, amin az INTERSPORT 2 üléses sífelvonó húzódik. Az A7-es pálya 1 km hosszú és 50 méter széles, így a kezdők tökéletesen tudnak gyakorolni. Haladóknak az A4-es pályánkat ajánlják, ez a nemzetközi FIS minősítéssel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a pálya alkalmas nemzetközi versenyek rendezésére. Mellette húzódik a 3-as csákányos felvonó, ami egyből a hegytetőre visz.

 

Nyitókép: pexels

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva