likeBalaton.hu | 2021.07.04. 16:00
Idén is elmarad a B my Lake Fesztivál, de 2022-ben visszatér
A szervezők az esemény közösségi oldalán tették közzé a szomorú hírt, hogy a tervezett jövőbeli helyszínnel kapcsolatos tárgyalások és egyeztetések annyira elhúzódtak, hogy a fesztivált az idei évben nem tudják megvalósítani biztonságosan és azon a színvonalon, amihez ragaszkodnak.

A közleményben olvasható, hogy az elmúlt hónapokban mindent megtettek azért, hogy megvalósulhasson a nyár egyik legjobban várt rendezvénye és az utolsó pillanatig bíztak benne, hogy sikerülni fog.

Ahogy írták: „Az idő rövidsége, a nagy számú nemzetközi fellépő meghívásával kapcsolatos bizonytalanságok nem tették lehetővé, hogy egy ilyen nagyszabású, világsztárokat felvonultató Fesztivál minőségi módon megvalósulhasson. Alább pedig nem adjuk!”

A jelenlegi helyzetben még számos külföldi fellépő is csak bizonytalan választ tudott csak adni a részvételre, és mivel a közönség és a szervezők is megszokták a minőségi fesztiválozást, gőzerővel dolgoznak azon, hogy 2022-ben még izgalmasabb, tartalmasabb fesztivált rendezzenek meg.

Július 7-ig közzétesik azokat a lehetőségeket, amikkel a jegyvásárlók továbbra is élhetnek. A jegyek áttehetőek lesznek 2022-re, feltölthetőek lesznek egy egyenlegre, melyről később napijegyeket vagy bérleteket lehet vásárolni, illetve továbbra is visszaváltatók lesznek. Az új rendszert még fejlesztik, ezért az érintettek türelmét kérik.

Sziasztok,
az elmúlt hónapokban mindent elkövettünk azért, hogy az idei B my Lake Fesztivál megvalósulhasson. ?

Az…

Posted by B my Lake Festival Official on Friday, June 25, 2021

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva