2019.07.06. 08:00
Idén is megrendezik a Mozdulj Balaton! szabadidős eseménysorozatot
Az idén nyáron tizenhatodik alkalommal rendezik meg a „Mozdulj Balaton!” szabadidős eseménysorozatot.

A soron következő hétvégén rajtol a „Mozdulj Balaton!” programsorozat, amely minden nyáron igyekszik sportolási és versenyzési lehetőséget biztosítani a strandolóknak. Ebben az évben 34 Balaton-parti település 39 strandja vesz részt a sorozatban, amelynek keretében hétvégente, szombat délutánonként várják a helyszíneken az érdeklődőket.

A szervezők tájékoztatása szerint a kipróbálható sport­ágak népszerűségi listája élén a strandröplabda, a strandfoci hat fős változata szerepel. Ezeket a vízi játékok, a strandfoci három fős változata, a vízilabda, az asztalitenisz, a kézilabda és a streetball követi, majd a sorrendet a tollaslabda, a lábtenisz és a petanque zárja. A programsorozat immár hagyományosan a vonyarcvashegyi sporttalálkozóval zárul augusztus 24-én, amikor összemérik majd ügyességüket egymással a különböző strandok csapatai.

Veszprém megyében tizenhat település tizenhét strandját érinti a sorozat. A programban részt vevő települések listája megyék szerint, Veszprém megye: Balatonederics, Szigliget, Badacsonytomaj, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Zánka, Balatonakali, Balatonudvari, Tihany, Balatonfüred (két stranddal), Csopak, Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonakarattya.

Zala megye: Keszthely, Gyenesdiás (két strand), Vonyarcvashegy, Balatongyörök.

Somogy megye: Balatonberény, Balatonmáriafürdő, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonszemes (két strand), Balatonőszöd, Balatonszárszó (két strand), Balatonföldvár (két strand), Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva