viharjelzés: Siófoknál 0
14°
13°
DNY
10 km/h
2019.06.26. 15:25
Így alakítsd át nyaralód vagy vendégházad belsőjét
Hirdetés - Rengeteg módja van annak, hogy pár ötletes megoldással akár évről-évre is átalakítsd nyaralód vagy vendégházad belső kinézetét.

Nem kell feltétlen arra gondolnod, hogy akkor szezon előtt, minden tavasszal a nagy lomtalanításnál kihajigálsz mindent, majd új dolgokat veszel. Nem! Inkább hívd segítségül a kreativitásod és néhány jóbarátod, hogy segítsenek a megvalósításban. Együtt a munka is élvezetesebb lesz, végülis nagy valószínűséggel úgyis együtt fogjátok élvezni majd a nagy nyári házibulikat is. Azonban, ha már szóba kerültek a nyaralók, nem mehetünk el amellett sem szó nélkül, hogy sokan igazán itt, a nyaralójukban vagy vendégházukban merik kiélni az ötleteiket, mert ahhoz nem elég bátrak, hogy otthonukba vágjanak bele a lakásfelújításba, hiszen ki tudja, milyen lesz a végeredmény. Sokan nem tudják eldönteni, hogy próbálkozzanak-e a lakásuk dekorálásával, ezért inkább a hétvégi- vagy vendégházban végeznek először néhány kísérletet, aztán ha ennek jó lesz a végeredménye, már bátrabban kezdenek bele otthonukban is.

Így alakítgasd kedvedre a nyaralód belsőjét!

Tapéta a falra
Egy nyaralónál több minden megengedett, mint egy szolid belvárosi lakásnál. Például, ha szeretnéd tapétával dekorálni a falat, itt még az is belefér, hogy pálmafa mintázatút, esetleg dzsungel hatású, buja zöldet használj. Bár alapvetően idegenkedve nézünk az ilyen feltűnő, mintás tapétákra, egy nyaraló még ezt is megbírja, főleg ha egyszerű, ám kényelmes bútorokat válogatsz melléjük a berendezéshez.

Tapéta a lépcsőre
De a lépcsősort is bevonhatod tapétával, ez is nagyon különleges hangulatot ad a házhoz. Egyik nagy előnye, hogy a lépcső dekorálásához nincs szükség nagy és egész tapétadarabokra, így a kisebb darabokat, amiket már úgysem tudsz másra felhasználni, akár a lépcsősorra is ragaszthatod.

Elő mindennel, ami természetes
Egy hétvégi házban a természetes anyagokból készül bútorok és kiegészítők mutatnak a legjobban. Ezek segítségével bármelyik helyiség tónusa világosabb, szellősebb és komfortosabb lesz. Egy fonott kosár, vászon lepedő, pálmaleveles textilek, rattan ülőgarnitúrák, és máris hamisítatlan nyári hangulatot vittél a falak közé is.

Cseréld le a függönyöket
A nagy melegben könnyedebb, lágyabb függönyök szükségesek, úgyhogy itt az ideje, hogy végre megválj a vaskos daraboktól. Ha ránk hallgatsz, hidegebb színűeket veszel, amelyek lágyítják a beérkező napfényt, így nem fogsz annyira szenvedni a kánikulától sem. Válogass úgy, hogy a függönyök, sötétítők a falak színéhez is jól passzoljanak.

Mediterrán hangulat
Ha kedveled a mediterrán hangulatot, de idén nincs lehetőséged elutazni, varázsold nyaralódba ezt a legnyáriasabb stílust. Kombináld úgy a berendezést, hogy abban a lágy fehér, az erőteljes sárga és a mély kék is megjelenjen.

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva