2018.11.14. 04:55
Így nem késik el a karácsonyi képeslapja!
Hirdetés - Előfordult már Önnel, hogy a karácsonyi képeslap csak az ünnepek után érkezett meg a címzetthez?

Nem titok, hogy a hazai szolgáltató igencsak túlterhelt az év végéhez közeledve, s ha későn kerülnek feladásra a képeslapok, akkor bizony előfordulhat, hogy csak a két ünnep között, vagy akár csak a következő érben kapják meg azokat. Ugyan a jó szándék ilyenkor is benne van a meglepetésben, de minden jóindulat ellenére is veszít az értékéből. Ha nem szeretné, hogy idejétmúltnak tűnjön a gondosan kiválasztott karácsonyi képeslap, akkor megéri időben foglalkozni a beszerzéssel és a feladással.

Gondolkodjon időben!

A karacsonyi-kepeslapok.hu csapatának tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan már néhány hónappal az év vége előtt igyekeznek leadni rendelésüket a szükséges képeslapokra. Mindez nem túlzott óvatosság, hanem sokkal inkább előrelátás és következetesség. Az ünnepekhez közeledve egyre több teendővel szembesülhetünk akár magánszemélyként, akár a munkával összefüggésben. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elfelejteni ezt-azt, és feladataink is egyre inkább feltornyosulnak. Ha megtörténik időben a majd küldeni kívánt karácsonyi képeslap kiválasztása és megrendelése, akkor már csak a postázás van hátra. Akár céges ajándék mellé is kerülhetnek a választott darabok, melyek a jókívánságok hordozóivá válnak majd.

Már elindult a szezon!

Elég csak bemenni bármelyik bevásárlóközpontba, és már látható, hogy a szezon, ha hisszük, ha nem, már elindult. Egyre több ünnepi dekorációval, ajándékkal találkozhatunk, melyek mind arra hívják fel a figyelmet, hogy a karácsony egyre közeledik. Az év végén rendszerint rengeteg elfoglaltság adódik, és sokan még az ünnepek előtti utolsó nap is azon kapkodnak, hogy sikerüljön megtalálni az ideális ajándékokat. Miért hagyna ezúttal minden feladatot a végére? A karácsonyi képeslap előre is beszerezhető, hiszen már hónapokkal korábban tudni lehet, hogy kit szeretnénk majd ilyen módon meglepni. Írjon listát, gyűjtse össze a neveket! Ne csak magánszemélyként gondolkodjon, hiszen a céges képeslap küldés is reneszánszát éli! Ilyen módon kifejezheti a másik iránti megbecsülését, és persze a további közös együttműködésnek is megágyazhat.

Különleges megoldások profiktól!

S hogy milyen karácsonyi képeslap mellett éri meg dönteni? Milyen típusok azok, amelyek megállják a helyüket céges berkekben is? A bevásárlóközpontokban elérhető, olcsó és viszonylag egyszerű megoldások helyett érdemes a hangsúlyt a minőségre helyezni. Ehhez ma már olyan prémium kategóriás képeslapok közül lehet válogatni, amelyek lézervágott rátétekkel, különleges alapanyagokkal és dekorációs elemekkel állnak rendelkezésre. Az igényes kivitelezési technikáknak köszönhetően valóban magas minőséget kaphatunk a pénzünkért.

Tervezzen előre céges ajándékozáskor is!

A munkával, vállalkozással összefüggésben az év vége igazi őrültek házának számít. Miért hagyná ekkorra a karácsonyi képeslap feladását is? Ha túl későn jut el a postára, annak az lehet a vége, hogy a képeslap már nem érkezik meg az ünnepek előtt, így pedig még a legjobb szándékkal is veszíteni fog az általa hordozott értékből. Gondolkodjon előre, és rendelje meg a szükséges karácsonyi képeslap típusokat mihamarabb! A feladással pedig várhat, hogy még időben megérkezzenek a képeslapok a címzettekhez. Klasszikus, modern, különleges, vagy akár elegáns kártya képeslapok közül is válogathat, így mindenki számára rábukkanhat az ideális megoldásra. Ne feledje, a jövőbeni együttműködés és a közös munka hatékonysága érdekében is tehet az ilyen apró figyelmességgel!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva