likeBalaton.hu | 2022.06.19. 08:00
Így vonatozhatsz a nyári éjszakákon
A Bagolyvonatokkal szórakozás után biztonságosan, kedvező áron, és kényelmesen lehetséges a hazautazás.

 

A Balatonnál a vasúti közlekedés éjszaka sem áll le, a Bagolyvonatokkal a nap 24 órájában lehetséges a part mentén, illetve Budapest és Balaton történő utazás. A Bagolyvonatokkal szórakozás után biztonságosan, kedvező áron, és kényelmesen lehetséges a hazautazás.

bagoly.png

Déli part

A déli parton Budapest-Déli és Keszthely között a nyári időszakban minden nap kétóránként közlekednek Bagolyvonatok, melyek a part mentén minden állomáson és megállóhelyen megállnak. A hétvégi időszakban (csütörtök/péntek, péntek/szombat, szombat/vasárnap éjszaka) a Bagolyvonatok sűrítve, óránként közlekednek a part menti szakaszon.

Egyes vonatokról/ra Keszthelyen csatlakozás biztosított Tapolca felé/felől is, így a Balaton éjszaka is körbeutazható vonattal.

A Zamárdiban rendezett Balaton Sound és Strand Fesztivál idején a Bagolyvonatok minden éjszaka sűrített menetrend szerint közlekednek.

 

Északi part

Az északi parton a tavalyi évhez képest bővítettük az esti időszak közlekedését, az utolsó vonatok jellemzően minden nap éjfél után indulnak végállomásukról.

Hétvégén (csütörtök/péntek, péntek/szombat, szombat/vasárnap éjszaka) a part mentén kétóránként közlekednek a Bagolyvonatok a Keszthely-Tapolca, Tapolca-Balatonfüred, Balatonfüred-Székesfehérvár viszonylatokon. Budapest és Balatonfüred között egy pár közvetlen vonat is közlekedik.

A Bagolyvonatok között Székesfehérvár, Balatonfüred és Tapolca állomásokon is átszállásokat biztosítunk, így a Balaton éjszaka is körbeutazható vonattal.

 

Forrás: máv.hu
Nyitókép: MÁV-Start Zrt

 

Tovább olvasnál? Nézd meg ezeket is!

Balaton24 és Balaton72 – napijegyekkel a tó körül

 

Idén nyáron is versek szólnak a balatoni vasútállomásokon

 

Diákbérlettel annyit utazol vonattal, amennyit csak akarsz – a Balatonra is

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva