veol.hu | 2021.12.29. 18:00
Ilyen volt a karácsony a Balatonon
Karácsony a két fokos Balatonon? Nem kérdés. A dermesztő hideget a téli tó látványa, az élmény bőven ellensúlyozta, vallja egy vitorlázó.

Fenyőággal díszített vitorlás hajón, lenyűgöző környezetben töltötte olvasónk az ünnep egyik napját a Balatonon, melyről képet is küldött a Veszprémi Naplónak.

Azt mondta, sokféle vízi madár, így kacsák, sirályok, bukók csapata ünnepelte nagy ricsajjal, ficánkolással a karácsonyt és a halvány napsütést a Fűzfői-öbölben december 25-én. Nagy volt a forgalom a tavon, mert csónakos horgász, kajakos és vitorlás hajó is lavírozott a Balaton egyfokos vizén, a kisebb-nagyobb úszó jégdarabok között. – A dermesztő hideget a téli tó látványa, az élmény bőven ellensúlyozta – fogalmazott.

Hajózás karácsonykor. A Balaton egész évben különleges és szép
Forrás: olvasó

Olvasónk példája is igazolja, hogy már rég nem csak a nyárról szól a Balaton. Egész évben számtalan lehetőséget, egyebek mellett gazdag programokat, gasztrotúrákat kínálnak a tónál, nem beszélve a vízi sportokról, így minden hónapban kitűnően érezheti magát az ember. Arról nem is beszélve, hogy a Balaton páratlan természeti szépsége, különleges klímája a tökéletes nyugalmat, harmóniát árasztja, így semmihez sem fogható élményt nyújt mindenkinek.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva