2018.06.25. 19:49
Indul a buli a legfrissebb dalokkal a Balatonról
Összegyűjtöttük a legújabb slágereket, melyek a Balatonhoz kapcsolódnak.

A Balaton nemcsak a nyaralók körében népszerű, hanem a magyar zeneipar képviselőit is gyakran megihleti. Mi az elmúlt évek dalai közül válogattunk: íme, a legutóbbi szerzemények a magyar tengerről!

Margaret Island – Legszebb szavak

A Margaret Island legújabb dala a Legszebb szavak, melynek klipje alig néhány napja került fel az internetre. A videóban a csodás Balaton-felvidékre kalauzolnak el.

Rió zenekar – Pár lépésre a Balaton

Nemrég készült el a Rió zenekar első saját dala, a Pár lépésre a Balaton, melyhez a badacsonyi mólón forgatták klipjüket. A zenekarról bővebben itt olvashatsz!

Lotfi Begi x JumoDaddy feat. Myra Monoka – A parton várlak

Lotfi Begi, Horváth Gáspár és Myra Monoka friss közös szerzeménye, A parton várlak a 2018-as Balaton Sound himnusza. Ha még nem hallottad, most bepótolhatod!

Anna and the Barbies – Segges a Balatonba

„No de mennyi egy segges a Balatonba? Mennyiért szöksz velem a vadonba?” – hangzik el az Anna and the Barbies Segges a Balatonba című slágerében, melyre tavaly nyáron tombolhattunk először.

Wellhello – Balatoni nyár

A KFT-től már jól ismert Balatoni nyár modern átdolgozása a Wellhellótól 2016-ban jelent meg. A dal egyben a Strand fesztivál himnusza is volt.

Forrás: www.veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva