2019.08.07. 21:00
Ingyen fagylalt és kávé? Igen!
A Facebookon kalandozva érdekes hirdetésre lettem figyelmes. Valaki felajánlotta, hogy azok az emberek, akik nem engedhetik meg maguknak a kávé és a fagylalt luxusát, menjenek el az Alsóréti Szabadstrandra a Kalóz Büfébe, és ott, adott kód bemondásával ingyen fogyaszthatnak a két finomságból – egy bizonyos keretig, természetesen. Annyira kíváncsi lettem, hogy felkerestem az illetőt.

Kara Kolozs elmesélte, hogy a családjában már régóta hagyomány, hogy Karácsonykor és Húsvétkor segítenek másokon. Néha adományokkal, néha máshogyan.

– Olyan is előfordult, hogy kifizettem valakinek a vásárlását – mondta az egyébként budapesti illetőségű férfi. Aztán egyszer csak elgondolkodott, hogy miért kell ehhez ünnep?

– Tavaly eszembe jutott, hogy nyáron is megpróbálok valahogyan segíteni – folytatja Kolozs. Azért esett a választása a kávéra és a fagylaltra, mert ezekből viszonylag könnyű számontartani az eladott mennyiséget. De miért pont a Kalóz Büfé?

– A fiaim ott a pultosok, így biztos lehetek benne, hogy becsületesen intézik az ügyet – meséli a férfi.

A kávé-fagyi akció augusztus 11-ig tart, de ki tudja, talán lesz következő is. Hölgyeim, uraim, Kara Kolozsak teljese igaza van, nem kell ünnepi alkalomra várni, hogy akár egy aprósággal is segítsünk másoknak. Itt a jó példa, lehet követni!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva