2019.04.08. 06:04
Iroda keresés pillanatok alatt: az iroda kereső adatbázisok
Hirdetés - A tökéletes iroda kiválasztása kardinális pont minden induló vállalkozás sikeressége szempontjából. Kisebb, barátságos irodák vagy modern irodakomplexumok, manapság már mindenki könnyedén megtalálhatja a kedvére valót.

Induló vállalkozásként rengeteg döntést kell meghoznunk; legyen szó bár a vállalkozás formájáról, konkrét céljairól, létszámáról, vagy az olyan gyakorlatias kérdésekről, mint hogy hol legyen megtalálható cégünk központja, az iroda.

Hogyan válasszunk irodát?

Az iroda a cég szíve. Megtalálni az ideális helyszínt nem csak gyakorlati kérdés, hiszen az inspiráló munkakörnyezet a dolgozókra, és a hozzánk látogató ügyfelekre is hatással lehet.

A kiválasztásnál az első és talán legfontosabb, hogy átgondoljuk nem csak a cég jelenlegi helyzetét, hanem azt is, hogy az elkövetkezendő években milyen mértékű bővüléssel kalkulálunk, merthogy az iroda bérlése egy viszonylag hosszabb távra szóló elköteleződés.

Kisebb, otthonosabb, esetleg környezetbarát munkahely, amit keresünk, vagy cégünk profiljához jobban illik egy modern, gigantikus irodaház?

A kiválasztás másik döntő szempontja a könnyű megközelíthetőség, melynél érdemes lehet nem csak a céghez esetlegesen érkező ügyfeleket, de ésszerű keretek közt a cég állandó dolgozóit is figyelembe venni.

A számos további szempont kiválasztásánál nagy segítségünkre lehetnek a különböző iroda kereső – és gyűjtő webhelyek.

Keresés gyorsan és egyszerűen: iroda kereső adatbázisok

Manapság szerencsére már klasszisokkal könnyebb megtalálni álmaink irodáját, mint akár csak egy évtizeddel ezelőtt – a technikai fejlődés itt is a segítségünkre van. Iroda kereső adatbázisok segítik a választást, mindössze annyit kell tennünk, hogy megadjuk a kívánt paramétereket.

Az iroda keresésénél választhatunk, hogy eladó vagy kiadó helységet keresünk, megjelölhetjük a preferált várost vagy országrészt, az ideális nagyságot és a keresett típust is, legyen szó bár irodáról, üzlet- vagy raktárhelységről.

Kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e például, ha a könnyű megközelíthetőség mellett az iroda díjmentes parkolóövezettel, vagy vendégparkolóval rendelkezzen. Manapság egyre többen választják a kerékpáros közlekedést, így fontos szempont lehet a kerékpártároló és a zuhanyzási lehetőség is.

A biztonsági kérdésekben is megjelölhetjük preferenciáinkat: szeretnénk-e kártyás beléptetést, biztonsági szolgálatot, esetleg 24 órás portaszolgálatot.

Felmérések szerint a dolgozók munkamorálját növeli, ha a pihenőidejüket, szüneteiket minél kellemesebb körülmények közt tudják eltölteni. Ha ezeket is szeretnénk szem előtt tartani, akkor választhatunk olyan irodát, amely rendelkezik saját közösségi térrel, belső udvarral, közeli kávézóval, vagy például saját edzőteremmel is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva