likeBalaton.hu | 2022.07.17. 08:00
Itt a balatoni augusztus 20-i tűzijátékok listája
Te is imádod augusztus 20-át? A tűzijátékot partról, egy strandról, hajóról vagy a nyaraló erkélyéről fogod nézni? Kerüld el a tömeget hazafelé az M7-en, mert a Balatonon már 19-én is lesz tűzijáték!

Idén szerencsére nem maradnak el a népszerű augusztus 20-i programok és eget festő fényjátékok. Gyere, nézd meg, pontosan hol mikor lövik fel a tűzijátékokat.

Tűzijáték augusztus 20-án a Balatonon

Tűzijáték augusztus 20-án a Balatonon
Fotó: Pexels

Augusztus 19.

Badacsony 22.00

A badacsonyi mólóról fellőtt tűzijáték évek óta első a sorban, kivilágított vitorlások és robbanó színes fények hangolnak a hétvégi ünnepségekre.

Augusztus 20-i tűzijáték helyszínek

Balaton déli part

ELMARAD! Siófok 21.00

Az augusztus 19-21. között rendezett Bor és Kenyér Ünnepe hagyományosan a nyári szezon legnagyobb fesztiválja Siófokon, amely augusztus 20. köré szerveződik. Ezen a napon 21 órakor lövik fel a tűzijátékot, ami a hajóállomásról lesz látható. (Frissítés! A polgármester döntése szerint a tűzijáték elmarad.)

Zamárdi

A Balaton legnagyobb tűzijátékát az augusztus 18-21. között Zamárdiban megrendezendő Strand Fesztiválon láthatjuk. Augusztus 20-án a Strand az idén 18 éves Halott Pénz zenekar előtt tiszteleg. Tizennyolc koncert, program és tűzijáték várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit.

Balatonföldvár 21.00

Balatonföldváron a Kikötő melletti területen érdemes letáborozni augusztus 20-án. 21 órakor indulnak a tűzijáték rakétái a Balaton fölé.

Balatonszárszó 21.00

A Központi strandon várják az érdeklődőket, hiszen idén sem maradhat el a hagyományos tűzijáték Balatonszárszón.

Balatonlelle 21.00

Lellén a tűzijáték a Szent István napok (08.19-21.) keretében kerül megrendezésre. Augusztus 20-án 21 órától a Balatonlellei Rendezvényparkban láthatja a közönség. Rossz idő esetén augusztus 21-én 21 órától tartják meg.

Fonyód 21.00

Fonyódon idén is hatalmas bulival és tűzijátékkal ünneplik augusztus 20-át, a rakétákat a móló közeléből lövik fel, titkos tippünk, hogy a part mentén egy SUP deszkán ringatózva nézd a színes fényeket.

Balatonberény 21.30

Zenés tűzijátékkal, táncszínházzal és fúvósokkal ünneplik augusztus 20-át a dél-balatoni településen.

Balaton északi part

Keszthely 21.00

Keszthelyen a Balaton-parton a három napos Szent István ünnepsorozat keretén belül huszadikán este 9 órától lesz tűzijáték. A legjobb, ha a vízpartól nézed.

Szigliget 21.00

A szigligeti strandon idén is varázslatos látványban lesz részed huszadikán, ha tiszta az idő, a déli part fényfestését is láthatod.

Tapolca 21.00

A tapolcai nyár egyik csúcspontja a tűzijáték. Egy pohár borral a kezedben csodáld az égi színjátékot.

Zánka 21.30

A Zánkai nyár programsorozat zárásaként a strand előtti térről nézheted a tűzijátékot.

ELMARAD! Tihany 21.15

Tihanyban a Hajóállomáson láthatja az ünneplő közönség a hagyományos tűzijátékot, melynek kezdési időpontja 21 óra 15 perc. (Frissítés: Tihanyban végül úgy döntöttek, hogy elmarad a tűzijáték.)

Balatonfüred 22.00

A balatonfüredi tűzijátékot a Tagore sétányon élvezheti a közönség. A petárdákat 22 órakor indítják el a hajóállomás mólójáról.

Csopak 21.30

Lubickolás után nem is érdemes hazamenni, hiszen augusztus 20-án a Csopaki strandról lövik fel a tűzijátékot 21.30-kor.

Balatonfűzfő 22.00

A tavalyihoz hasonlóan nem tűzijáték lesz Balatonfűzfőn, hanem vízi játékot és lángshow-t rendeznek augusztus 20-án 22 órakor. A Fövenyfürdő Strand területén élvezhető a látványosság.

Balatonkenese 21.00

Zenés vízi fényjátékot és lángshow-t rendeznek 21 órakor a Széchenyi parkban, ahol zenés programok is szórakoztatják a közönséget.

Nyitókép: pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva